Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Golfkarton

Golfkarton houdt producten op hun plaats tijdens verzending. Golfkarton wordt veel gebruikt als beschermings- en opvulmateriaal. Het karton is vaak eenzijdig gegolfd. Het bestaat uit twee lagen karton, waarvan de ene kant glad is en de andere is gegolfd. De golven dempen de schokken tijdens transport, waardoor het product optimaal beschermd wordt. 

Lees verder

Voordelen van golfkarton

  • Biedt bescherming
  • Soepel
  • Voordelig
  • 100% Recyclebaar 

Soorten golfkarton

  • Golfkarton op rol is eenzijdig gegolfd karton, opgebouwd uit 2 lagen grijspapier. Golfkarton op rol is een multifunctioneel en milieuvriendelijk product waarmee je je producten beschermt. 
  • Eindloos golfkarton op een pallet is geschikt voor het verpakken van langwerpige artikelen. Met een speciale machine kun je met eindloos golfkarton gemakkelijk zelf dozen op maat maken. Eindloos golfkarton is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. 
  • Golfkartonnen platen zijn zeer geschikt als onderplaat of tussenlegger op een pallet. Door het gebruik van een golfkarton plaat wordt de pallet veel stabieler. Golfkartonnen platen zijn beschikbaar in 2 veel voorkomende afmetingen. 

Honingraatkarton

Honingraatkarton bevat, zoals de naam al zegt, een honingraatpatroon. Net als bij golfkarton zit dit patroon tussen twee vellen karton. De bladen zijn erg licht en kunnen gemakkelijk op maat worden gesneden. Door het zeshoekige honingraatpatroon hebben de bladen een zeer hoge draagkracht. Honingraatkarton kan onder andere worden ingezet bij palletisering. Het karton wordt dan gebruikt als tussenblad. Zo scheid je eenvoudig al jouw gestapelde producten van elkaar. Met honingraatkarton voorkom je beschadiging tijdens het transport of de opslag. Daarnaast zorgen de bladen voor een stabiele pallet. De lading blijft beter op zijn plaats en zal niet zo snel beginnen te schuiven. 

Duurzaam golfkarton en honingraatkarton

Golfkarton en honingraatkarton zijn 100% recyclebaar en zijn daardoor erg duurzaam. Met golfkarton en honingraatkarton bescherm je dus niet alleen jouw producten, maar ook het milieu. 

Lees minder
Golfkarton
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.