Opbergboxen

Een professioneel, georganiseerd magazijn realiseer je met magazijnbakken, stapelbakken, vouwkratten, stellingbakken en meer. Het bespaart ruimte en tijd als je iets moet terugvinden. Maar niet alleen zijn de bakken handig voor in het magazijn. Ook worden ze gebruikt voor het transporteren van goederen. 

Bekijk ons assortiment: Bakken | Palletboxen | Gitterboxen | IBC containers

Lees verder

Vloeistoffen opslaan of vervoeren

Vloeistoffen opslaan of vervoeren doe je met IBC containers of vaten. Een IBC container is een groot vat om eenheden van 600 liter tot 1000 liter te bewaren. Deze containers zijn voorzien van een pallet aan de onderkant, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn met een heftruck. Wij leveren nieuwe, refurbished en gebruikte tanks. De containers van Logistiekconcurrent.nl zijn afkomstig uit de voedselindustrie. Dit zijn dus geen schadelijke stoffen geweest en de tank kan dus voor alles gebruikt worden. Sla bijvoorbeeld regenwater of gewoon water gemakkelijk en veilig op. Ook kun je de containers inzetten om chemicaliën, brandstoffen of oplosmiddelen op te slaan. 

Opslaan of vervoer van levensmiddelen

Vleeskratten en Euronorm bakken, voldoen beide aan de HACCP norm. Hierdoor zijn ze geschikt voor hygiënisch gevoelige toepassingen. Ze hebben een gladde afwerking waardoor ze makkelijk te reinigen zijn en snel drogen. Voedsel is hierdoor op een veilige manier te bewaren en te transporteren. Dan zijn er ook nog isolatieboxen die zorgen dat jouw producten op de juiste temperatuur blijven. 

Euronorm

Veel van onze bakken zijn te verkrijgen in Euronorm formaat. Euronorm is gebaseerd op een basismaat. Deze basismaat is 600 x 400 mm en is geaccepteerd in heel Europa. Van deze basismaat zijn diverse andere bodemmaten afgeleid. De maatvoering is ontwikkeld op basis van de europallet (1200 x 800 mm), de blokpallet (1200 x 1000 mm) en de rolcontainer (800 x 600 mm). De formaten zorgen ervoor dat een pallet of rolcontainer efficiënt geladen kan worden. De verschillende maten zijn onderling stapelbaar. Euronorm bakken worden daarom ook vaak stapelbakken genoemd. Verschillende merken hebben de Euronorm bak in het assortiment. Ondanks de verschillende merken, hebben al deze bakken de Euronorm maatvoering en zijn ze dus door elkaar te gebruiken. De stapelbakken zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:  

  • 200 x 150 mm
  • 300 x 200 mm
  • 400 x 300 mm
  • 600 x 400 mm
  • 800 x 600 mm

Het gebruik van Euronorm levert veel besparing op, omdat je altijd gegarandeerd dezelfde afmetingen koopt. Door heel Europa zorgen de Euronorm bakken voor een efficiënte wijze van transport en opslag. Magazijnen en vrachtwagens worden optimaal benut. 

Goederen opslaan en vervoeren

Voor zware ladingen en losse stuks, kun je gitterboxen inzetten. De boxen hebben een sterke kooiconstructie die de goederen goed beschermen. Palletboxen zijn stevige opslagboxen met verschillende inzetmogelijkheden. De boxen staan op poten of op sledes waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Voor juist kleine stoffen zoals zand, graan of klein puin zijn big bags ideaal voor gebruik. 

Lees minder

Opbergboxen

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.