Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Magazijnspiegels

Magazijnspiegels en heftruckspiegels dienen als extra veiligheid en zorgen voor een optimaal zicht in een magazijn. Ongelukken kunnen worden voorkomen, omdat chauffeurs alle risicovolle punten goed in beeld krijgen met de spiegel. Een magazijn bestaat uit hoge stellingen die het zicht blokkeren. Hierdoor ontstaan dode hoeken. In een dode hoek kan zomaar een collega op hetzelfde moment aan komen rijden of lopen. De veiligheidsspiegel geeft de chauffeurs de gelegendheid om die hoek toch te zien. Ook een veiligheidshesje zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent. De hesjes vallen meer op in de spiegel.  

Lees verder

Overzicht vergroten

De spiegels geven een 360° panorama 4-wegen zicht. De spiegel is een halve bal en is te verkrijgen in verschillende grotes. Hoe groter de bal, des te meer meters zichtbaar zijn in de spiegel. 

Magazijnspiegels plaatsen

Een magazijnspiegel wordt in een magazijn vaak net voor een bocht geplaatst. Hierdoor zie je wat er om het hoekje gebeurt. Ook een winkel kan gebruik maken van een magazijn- of panoramaspiegel. Vaak zijn er hoge stellingen in een winkel waar u niet overheen kunt kijken. Met de spiegels houdt u elk hoekje in de gaten. Diefstal kan hierdoor worden verminderd of voorkomen. 

In deze categorie staan verschillende spiegels voor in een magazijn of werkplaats. De spiegels zijn eenvoudig te monteren met de montagesets, welke ook in deze categorie te vinden zijn. Zorg voor een veilige werkplaats en goede doorstroming van verkeer met deze handige magazijnspiegels.

Lees minder
Magazijnspiegels
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.