Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Enveloppen

Voor het verzenden, verpakken of presenteren van materialen leveren wij alle soorten en maten enveloppen. De enveloppen bieden bescherming aan de goederen. De meeste enveloppen in ons assortiment zijn vochtbestendig en zijn bestand tegen scheuren. Verzendzakken worden vaak gebruikt bij webshops waar veel pakketten worden verstuurd. 

Lees verder

Voordelen van enveloppen

Het voordeel van enveloppen is dat ze minder ruimte in beslag nemen en ook nog eens lichter zijn dan verzenddozen. Hierdoor bespaar je enorm op verzendkosten. Daar komt ook nog eens bij dat veel enveloppen als briefpost kunnen worden verstuurd. Verzendenveloppen zijn in bijna alle formaten verkrijgbaar, waaronder maten die door de brievenbus passen. Een ander groot voordeel is dat de enveloppen startklaar zijn. In tegenstelling tot een verzenddoos, is een envelop meteen klaar voor gebruik. Ze hoeven niet in elkaar worden gevouwen. Het product gaat in de envelop en het enige wat je daarna nog moet doen is de sluitstrip eraf te halen en de envelop dicht te plakken. Dit bespaart heel veel tijd. 

Welke envelop kies je?

Afhankelijk van de producten die je wilt verzenden, kies je de juiste verzendenvelop. Elk product heeft een andere mate van bescherming nodig. Daarom heb je bij Logistiekconcurrent een ruime keuze. Alle soorten enveloppen zijn beschikbaar in verschillende formaten. 

 • Luchtkussenenveloppen
 • Noppenfolie zakken
 • Paklijstenvelop
 • Doculabel
 • Gallery enveloppen
 • Gripzakjes
 • Verzendzakken
 • Vlakke zakken


Kwetsbare goederen verzend je met luchtkussenenveloppen of noppenfolie zakken. De enveloppen zijn gemaakt van bubbeltjesplastic. De enveloppen zijn daardoor schokwerend, waardoor het risico op beschadigingen wordt voorkomen. Luchtkussenenveloppen bevatten een buitenlaag van kraftpapier. Dit zorgt ervoor dat de enveloppen ondoorzichtig zijn. Dit in tegenstelling tot noppenfolie zakken. Deze zijn namelijk transparant. Hierdoor is het altijd duidelijk wat er in de envelop zit. 

Belangrijke documenten (pakbon of factuur), welke met een zending meegaan, verstuur je gemakkelijk mee met een paklijstenvelop of doculabel. Paklijstenveloppen zijn op zichzelf volledige enveloppen. Door de strip te verwijderen, kun je de envelop eenvoudig op de verzenddoos plakken. Een doculabel sluit een document in. Het is een doorzichtige, enkele laag folie met lijmranden. Het document plaats je in het midden van de folie waar geen lijm zit. De lijmlaag zit om het document, welke je op de doos plakt. Met doculabels heb je geen afval. Bij het plakken van een paklijstenvelop heb je altijd de strip voor de sluiting als afval.  

Briefpost verstuur je met gallery enveloppen. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder venster en met een stripsluiting of plakstrip. Kleinere producten, zoals schroeven, spijkers, medicijnen of sieraden verzend, bescherm en presenteer je met gripzakjes. De zakjes bevatten een herbruikbare sluiting en zijn voorzien van een ponsgat. Kleding wordt vaak verzonden in een verzendzak, ook wel plastic envelop. De zakken hebben een witte buitenkant en een zwarte binnenkant, zodat de inhoud van de zak niet zichtbaar is. Tot slot worden voedingsmiddelen en afval vaak verpakt in vlakke zakken. Deze sluit je bijvoorbeeld met kabelbinders of sealapparatuur. 

Bestel snel online de juiste enveloppen. 

Lees minder

Enveloppen
103 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
103 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.