Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Paklijstenveloppen

Gebruik de voordelige paklijstenvelop of documenthoes om je pakbon, factuur of CMR vrachtbrief eenvoudig bij de zending toe te voegen. Heb je meerdere documenten, dan houdt de hoes ook de documenten bij elkaar. De paklijstenvelop beschermt het document tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. De enveloppen zijn zelfklevend en bevatten een plakrand aan de onderkant. De enveloppen zijn dus eenvoudig op bijvoorbeeld een doos te plakken. Wanneer het document in de envelop zit, is er een tweede plakrand om de hoes te sluiten.

Lees verder

Soorten paklijstenveloppen

De paklijstenveloppen krullen niet en scheuren niet aan de rand. De documenthoes is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wij leveren paklijstenveloppen van A4, A5, A6 of A8 (Din Long) formaat en zijn te verkrijgen als blanco transparant, met opdruk "documents enclosed" of "packinglist". Doordat de folie transparant is, wordt scannen door de folie erg gemakkelijk. 

Dokulop® enveloppen

Dokulop® is marktleider op het gebied van paklijstenveloppen en documenthoezen. De Dokulop heeft vanaf 2014 een flinke kwaliteitsverbetering doorgemaakt. Zo is de folie voortaan samengesteld uit PP (polypropyleen). Hierdoor is de paklijst een stuk stugger; bij kou wordt de documenthoes niet statisch en voorkomt het krullen. De folie is glashelder, wat het scannen door de envelop bevordert. Naast de glasheldere folie is de dikte van de lijmlaag dikker geworden en daardoor sterker. Met een zwaarder papieren schutblad is een hoge kwaliteits documenthoes ontstaan. In elke uitvoering een passende oplossing.

Lees minder
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.