Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Etenswaren

Etenswaren zoals bijvoorbeeld koekjes zijn perfect voor het serveren bij een heerlijk kopje koffie of thee zowel thuis als op kantoor.

Lees verder

Cup-a-soup
Cup-a-Soup is een populaire en snel tussendoortje. Deze instant soep wordt geleverd in handige portiezakjes, waardoor het gemakkelijk is om binnen enkele minuten een warme, smaakvolle soep te bereiden. Met een groot assortiment aan smaken, variërend van klassieke kip tot pittige tomaat, is er voor iedereen wel een favoriete soep te vinden.


Hoppe koekjes
Deze koekjes worden ambachtelijk gemaakt met de beste ingrediënten, wat zorgt voor een smaakvolle ervaring. Ze zijn perfect om te serveren bij een kopje koffie of thee, waardoor ze een populaire keuze zijn in de horeca en thuis. 

Lees minder
Etenswaren
33 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
33 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.