Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Lashingband

Het stuwen en zeewaardig laden van containers is een vak apart. Om uw kostbare materialen veilig per zeecontainer te vervoeren, zijn een aantal hulpmiddelen om schokken en trillingen tegen te gaan, vocht en corrosie te voorkomen, stof en vuil tegen te gaan en diefstal te voorkomen noodzakelijk. Wij hebben in onze webshop deze hulpmiddelen voor het zeewaardig stuwen en laden van een zeecontainer voor u op een rijtje gezet.

Lashingband
Lashing band is het meest veilige en kostenbesparende alternatief voor staalband, kettingen en herbruikbare spanbanden. De polyester geweven lashingband wordt veelal toegepast bij het zekeren van lading ten behoeve van one way export. 

Stuwzakken
Stuwzakken, stuwkussens of dunnage bags leveren wij in verschillende maten en soorten. Wij onderscheiden de PP geweven stuwzakken, stuwzakken van geweven polypropyleen met een polyethyleen binnenzak. Deze PP stuwzakken zijn te verkrijgen in 2 sterktes, de standaard / Level 1 stuwzakken met een maximale vuldruk van 20 kPa en de heavy / Level 2 stuwzakken met een maximale vuldruk van 40 kPa. Daarnaast leveren wij de papieren stuwzakken, dit zijn stukussens met een buitenlaag van Kraft papier, voorzien van een polyethyleen binnenzak. Papieren stuzwakken zijn in 2 sterktes leverbaar, bestaande uit 1 laag papier (1 ply) met een maximale vuldruk van 18 kPa en stuwzakken bestaande uit 2 lagen papier (2 ply) met een maximum vuldruk van 20 kPa. Stuwzakken zijn voorzien van een ventiel met terugslagklep, zodat er geen lucht ontsnapt tijdens vullen.

Kijk snel in ons volledige assortiment aan stuwmaterialen, lashingband en stuwkussens.

Lashingband
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.