Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hygiëne

Hygiëne in het bedrijf is essentieel voor medewerkers en de producten die je behandelt en verwerkt. Hygiëne is erg belangrijk voor de gezondheid. Zorg voor een schone omgeving en houd ziekteverwekkers uit de buurt. Hiermee voorkom je een hoog ziekteverzuim en zal de productiviteit van medewerkers beter zijn.

Lees verder

Persoonlijke hygiëne

Een goede persoonlijke hygiëne voorkomt verspreiding van parasieten, virussen en bacteriën. Handen wassen is een belangrijk punt waar veel aandacht aan moet worden geschonken. Via de handen kunnen de ziekteverwekkers heel gemakkelijk en enorm snel verspreid worden. Handen wassen na een toiletbezoek klinkt vanzelfsprekend, maar wordt dit door iedereen nageleefd? Niet alleen de werknemer is hiervoor verantwoordelijk. Wanneer de faciliteiten om je handen te wassen of te desinfecteren ontbreken binnen een bedrijf is dit erg vervelend. In dit geval is het van belang om dit als werknemer aan te kaarten bij jouw werkgever.

Handen moeten regelmatig worden gewassen. Het is noodzakelijk om handen bijvoorbeeld te wassen na het bezoeken van het toilet, voor het klaarmaken van eten, na het hoesten of niezen in de handen en zelfs na het schoonmaken. De beste manier om je handen te wassen is door de handen goed nat te maken. Gebruik hierbij wat zeep en wrijf de handen lang genoeg over elkaar, zodat ze volledig zijn bedekt met zeep. Neem ook zeker de polsen mee in de schoonmaakbeurt en vergeet niet tussen de vingers goed schoon te maken. Spoel vervolgens de zeep grondig af met stromend water en droog je handen zorgvuldig. Ziekteverwekkers die tijdens het drogen op een handdoek komen, kunnen ook nog voor verspreiding zorgen. Zorg ervoor dat een stoffen handdoek regelmatig wordt vervangen en op minstens 60 graden wordt gewassen. Voor een optimale hygiëne raden wij aan om gebruik te maken van papieren wegwerphanddoekjes.

Bij Logistiekconcurrent hebben we alles voor het reinigen van de handen. Van handzeep tot papieren handdoekjes. Ook dispensers voor zeep en handdoeken zijn verkrijgbaar op onze website.

Hygiënische werkomgeving

Een hygiënische werkomgeving is naast persoonlijke hygiëne ook erg belangrijk. Op jouw werkplek krioelt het namelijk ook van de bacteriën. Oppervlaktes van werktafels, aanrechten, machines, koelkasten, vuilnisbakken, etc. moeten grondig worden gereinigd. Van een toetsenbord en een muis is het bekend dat ze de grootste bacteriebron is van je werkplek. Zorg er dus voor dat ze regelmatig worden gereinigd.

Gooi vuilnis in afvalbakken en afvalcontainers en vergeet ook de vloer niet. Hiervoor bieden wij verschillende bezems en stoffer en blik. Niet alleen is een schone vloer hygiënisch, het is ook nog eens netjes. 

Koop bij Logistiekconcurrent reinigingmiddelen en poetsdoeken voor een schone werkomgeving. 

Lees minder
Hygiëne
 1. Top 10 (Hygiëne)
  Top 10 (Hygiëne)
  Browse Category
 2. Afvalcontainers
  Afvalcontainers
  Browse Category
 3. Afvalbakken & accessoires
  Afvalbakken & accessoires
  Browse Category
 4. Afvalzakken
  Afvalzakken
  Browse Category
 5. Toilethygiëne
  Toilethygiëne
  Browse Category
 6. Handreiniging en zeep
  Handreiniging en zeep
  Browse Category
 7. Dispensers
  Dispensers
  Browse Category
 8. Poetsrollen
  Poetsrollen
  Browse Category
 9. Poetslappen en -vellen
  Poetslappen en -vellen
  Browse Category
 10. Absorptiematerialen
  Absorptiematerialen
  Browse Category
 11. Bezems
  Bezems
  Browse Category
 12. Wasborstels
  Wasborstels
  Browse Category
 13. Reinigingsmiddelen
  Reinigingsmiddelen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.