Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verhuizen

Verhuizen wordt een eitje met het meest complete assortiment verhuisartikelen voor elke particuliere of professionele verhuizing. De scherspste prijs voor verhuisdekens, verhuisdozen, meubelrollers, noppenfolie en sjorbanden vind je bij Logistiekconcurrent. Een volledig verhuispakket staat voor je klaar voor goed en goedkoop verhuizen!

Lees verder

Verhuisbenodigdheden

De volgende artikelen zijn onmisbaar tijdens een verhuizing:

 • Verhuisdozen
 • Verhuisdekens
 • Noppenfolie
 • Meubelhondjes

Verhuisdoos

Met een verhuisdoos vervoer je spullen. Het is belangrijk dat dit verpakkingsmateriaal stevig is. Bij voorkeur bestaat de doos uit dubbelgeplakt golfkarton, want enkelzijdig golfkarton kan in sommige gevallen te zwak zijn. De standaard maat voor een verhuisdoos is circa 480 x 317 x 330 mm. Dozen in een andere afmeting komen ook voor. Andere afmetingen zijn bijvoorbeeld bestemd voor specifieke artikelen zoals boeken, kleding of archief. Verhuisdozen hebben aan weerszijden twee insnijdingen die dienen als handvatten waarmee de verhuisdoos kan worden opgetild. Deze handgrepen kunnen verstevigd worden met een verstevigingstape. Stevige verhuisdozen dragen bij tot een geslaagde verhuizing. Hiermee krijg je je inboedel veilig op het nieuwe adres.

Verhuisdekens

Verhuisdekens worden ook wel opslagdekens, pakdekens of paardendekens genoemd. Om je kostbare spullen te beschermen kun je een deken gebruiken. Dit kun je onder de materialen leggen, er over heen of er tussen. Het is een zeer flexibel hulpmiddel dat in zeer veel omstandigheden gebruikt kan worden. Ze zijn gemaakt om meerdere keren te gebruiken en dit maakt het een goedkoop middel. Altijd handig om bij je te hebben.

Noppenfolie

Noppenfolie is ideaal om kwetsbare spullen te beschermen. Het werkt schokabsorberend en vult loze ruimtes op. Noppenfolie, ook wel luchtkussenfolie, is veel lichter dan een verhuisdeken en kan prima gebruikt worden in een verhuisdoos. Het wordt ook wel noppenfolie of bubbeltjesplastic genoemd. Ter voorbereiding op een verhuizing is het slim om beschermingsmateriaal zoals luchtkussenfolie beschikbaar te hebben. Naast luchtkussenfolie zijn er ook andere manieren van beschermen. Ook behandelingsetiketten zorgen ervoor dat er voorzichtiger met de verhuisspullen om wordt gegaan. Plak het etiket met het glas op dozen met breekbare spullen 

Meubelhondjes

Om grotere stukken te verhuizen kan een meubelhondje worden ingezet. Dit is een plankje met 4 zwenkwielen en een anti-slip laag. Het is wendbaar, licht van gewicht, uiterst functioneel en zeer praktisch. Het is een veel gebruikt hulpmiddel voor intern transport. Je kunt hiermee bijvoorbeeld kasten, meubels, banken, verhuisdozen, kisten, beursmaterialen gemakkelijk verplaatsen. Een andere benaming voor eeen hondje voor het transporteren is een dolly. Je kunt vaak kiezen uit meerdere soorten wielen. Bepaalde zwenkwielen hebben een groter draagvermogen, maar kunnen op houten vloeren krassen veroorzaken. Andere wielen krassen minder snel, maar hebben minder draagvermogen.

Om een verhuizing te laten slagen is een goede voorbereiding essentieel. Ga je als particulier verhuizen of is het een zakelijke verhuizing? Wat kun je zelf doen en wat kun je beter uitbesteden? Uitbesteden is niet goedkoop, maar kan je enorm veel tijd en moeite besparen.

Lees minder
Verhuizen
 1. Verhuisdekens
  Verhuisdekens
  Browse Category
 2. Meubelhondjes
  Meubelhondjes
  Browse Category
 3. Verhuisdozen
  Verhuisdozen
  Browse Category
 4. Steekwagens
  Steekwagens
  Browse Category
 5. Noppenfolie
  Noppenfolie
  Browse Category
 6. Meubelhoezen
  Meubelhoezen
  Browse Category
 7. Hulpmiddelen verhuizingen
  Hulpmiddelen verhuizingen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.