Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Insteekmappen

Je vindt bij ons insteekmapjes in kleur en transparant voor documenten en andere belangrijke stukken. Het grootste voordeel van insteekmappen is dat je je papieren niet hoeft te nieten of te perforeren om ze op te bergen. Je steekt de papieren namelijk makkelijk in de map en je haalt ze er ook net zo makkelijk weer uit. Dus ideaal voor het bij elkaar bewaren of meenemen van losse documenten. Bovendien kun je de documenten ook gemakkelijk sorteren met een setje insteekmappen.

Kies bijvoorbeeld voor L-mappen. Dat zijn insteekmappen zonder perforatie en met een opening aan een korte bovenzijde en aan de lange rechterzijde. Op die manier kun je documenten snel in en uit de map halen.

Insteekmappen
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.