Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bagagegordels & kleine spanbanden

Een bagagegordel, ofwel een kleine spanband met klemgesp, is een eendelige spanband. De kleine spanband bestaat uit een band en een gesp. De spanbanden met klemgesp worden onder andere ingezet bij het vastzetten van lichtere ladingen. Met een bagagegordel zet je de lading vast door middel van omsnoeren. Omsnoering zorgt ervoor dat een lading gebundeld wordt of verstevigd. De bagagordels voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent ladingzekering. Het spanbandje met klemgesp is gekeurd volgens TÜV-GS en voldoet aan de EN12195-2 normering. 

Lees verder

Waarom bagagegordels bestellen bij Logistiekconcurrent?

  • We leveren alle maakbare variaties kleine spanbanden die mogelijk zijn
  • De meeste bagagegordels zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Door te voldoen aan de Europese Norm, zijn onze bagagegordels veilig in gebruik
  • Onze product experts denken graag met je mee

Verschillende soorten bagagegordels

De kleine spanbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, sterktes en lengtes. Daarnaast kun je ook kiezen tussen een verzinkte, RVS of kunststof klemgesp. 

  • Een verzinkte gesp is zeer slijt- en stootvast en heeft daardoor een lange levensduur. Doordat het staal behandeld is, zal de gesp niet roesten. Verzinkt staal is erg sterk.
  • Een RVS gesp roest niet en is daardoor geschikt om buiten te gebruiken. Het materiaal is door en door roestvast. RVS is minder sterk van verzinkt staal, maar nog steeds erg sterk. 
  • Een kunststof gesp is een stuk goedkoper dan gespen van verzinkt staal of RVS. Deze spanbandjes zijn geschikt om maximaal 500 kg te zekeren.  

Toepassingen bagagegordels

Bagagegordels of sjorbandjes zijn de meest bekende spanbandjes voor particulier of professioneel gebruik. Een bagagegordel is onmisbaar op een aanhanger om lading vast te zetten. Voor elke toepassing kan deze bagagegordel ingezet worden: voor het vastzetten van lading in bussen en vrachtwagens, maar ook in het magazijn om lading op een pallet vast te sjorren. De spanbandjes werken zeer eenvoudig. Haal de band door de klemgesp en hij spant zichzelf vast.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Bagagegordels & kleine spanbanden
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.