Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Temperatuurlogger

Ben je op zoek naar temperatuurloggers of dataloggers? Wij leveren de beste en scherpst geprijsde dataloggers in de markt. Een temperatuurlogger kan gedurende een langere periode tijd en temperatuur registreren, eventueel in combinatie met andere waarden (bijvoorbeeld vochtigheid). Wanneer het temperatuurverloop bij transport en/of opslag niet correct verloopt, kan dit grote gevolgen hebben voor de staat waarin producten hun doel bereiken. Het gebruik van een temperatuurdatalogger kan veel werk uit handen nemen en zodoende tot een forse besparing leiden, terwijl de koelketen (de "cold chain") volledig wordt gewaarborgd.

Lees verder

Tempmate temperatuurloggers

Registreer de temperatuur tijdens het transport met een Tempmate-temperatuurlogger op formaat van een kredietkaart. De Tempmate-temperatuur dataloggers voorzien in eenduidige informatie over de temperatuurschommelingen tijdens het vervoer. De Tempmate is te activeren met één druk op de knop en vanaf dat moment registreert het slimme apparaatje de temperatuur. Bij aankomst op de bestemming leest de ontvanger de data snel en gemakkelijk uit op een computer of tablet met usb-aansluiting. Er is geen ingewikkelde software nodig. In een rapport in pdf-formaat is de registratie direct af te lezen en op te slaan.

 
Lees minder
Temperatuurlogger
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.