Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Loopkatten

Een loopkat is een over rails, kabels of een balk glijdend of rijdend wagentje voorzien van een haak en al of niet voorzien van een hijswerktuig om lasten te verplaatsen. Een loopkat heeft 4 wielen en 2 zijwangen van staal. Een loopkat wordt veel gebruikt in werkplaatsen, maar ook buiten kan een loopkat gebruikt worden. Onze experts geven graad advies over de aanschaf van een loopkat.

Lees verder

Hoe werkt een loopkat?

Een duwloopkat is geschikt voor lage bouwhoogtes en kan met de hand heen en weer geduwd of getrokken worden. Een kettingloopkat kan vanaf de grond met een last- of handketting geduwd of getrokken worden.

Waarom bestellen bij Logistiekconcurrent?

  • Alle loopkatten voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EG en Europese Normering
  • Geleverd met testcertificaat, CE-conformiteitsverklaring en gebruiksaanwijzing
  • Deskundig advies van onze experts

Vonkvrije loopkatten

In ons assortiment vind je vonkvrije loopkatten. Vonkvrije loopkatten zijn geschikt voor potentieel gevaarlijke en explosieve omgevingen. De vonkvrije loopkatten zijn volledig verkoperd met bronzen wielen.

Lees minder
Loopkatten
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.