Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Pendellampen

Pendellampen voor motorvoertuigen, aanhangwagens en opleggers verhogen de veiligheid op en rondom de weg. Pendellampen worden ook wel breedtelampen of breedteverlichting genoemd en markeren de breedte en de lengte van een voertuig. De pendellampen zorgen ervoor dat je bij schemer of in het donker goed zichtbaar bent. Voor de chauffeur is het daarnaast een enorm handig hulpmiddel bij het terugzetten van de vrachtwagen. Deze breedteverlichting is onmisbaar voor de professionele chauffeur.

Lees verder

Breedtelampen

De pendellampen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in LED uitvoering en gloeilampuitvoering. Beide uitvoeringen zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge lichtopbrengst. De grote voordelen van LED zijn het lage energieverbruik en de lange levensduur. De breedtelampen zijn eenvoudig te monteren op je voertuig. 

Bekijk alle truck en trailer verlichting.

Lees minder
Pendellampen
65 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
65 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.