Categorieën
085-2734999

Klantenservice

27MC

Hier vind je een ruim assortiment aan 27 MC zendbakken. Een 27 MC bakkie is een radio waarmee zowel ontvangen als uitgezonden kan worden. Veelgebruikt onder vrachtwagenchauffeurs en loonwerkers om te communiceren tijdens het werk. Het gebruik van deze zendapparatuur is vergunningsvrij, maar er moet gebruikt worden gemaakt van goedgekeurde apparatuur. Alle zendbakken bij Logistiekconcurrent zijn goedgekeurd en klaar voor gebruik.

Lees verder

Wat is een 27 MC Bakkie

Zendapparatuur is onmisbaar voor de beroepschauffeurs. Elkaar onderweg informeren over controles en files, sterke verhalen of gewoon even bijkletsen. Het is allemaal mogelijk met de zendbak. Bestel nu voordelig alle zendapparatuur eenvoudig online. De naam staat voor 27 mega cycles per seconde. Hiermee wordt de CB-frequentieband bedoeld. Dit is de verouderde Engelse benaming voor 27 megahertz, ofwel de algemene frequentie in Engeland. De golflengte is 11 meter. In Nederland loopt de band van 26,965 MHz tot 27,405 MHz.

In de jaren 70 en 80 was het bakkie heel populair. Door de komst van de GSM en internet wordt er tegenwoordig veel minder gebruik van gemaakt. Toch is er nog steeds een aanzienlijke groep die graag werkt met een 27MC bak.

Accessoires 27 MC bak

Om goed te kunnen werken met een bakkie is het belangrijk om een goede antenne te hebben. Het verschil in bereik is enorm. Dit heeft verschillende oorzaken. Het bereik hangt namelijk af van de lengte, maar ook van de kwaliteit van de antenne zelf. Daarnaast maakt het uit of de antenne wel of geen versterking heeft. 
Een populaire antenne is de Wilson 1000 Magneet Antenne. Deze staat al jaren bekend om zijn uitmuntende versterking van het zenden en ontvangen. Door het speciale ontwerp gaat het vermogen niet verloren en kan deze antenne tot 1000 watt continu aan. 

Met een versterker kun je het zendbereik van je bak vergroten. Om zowel te kunnen luisteren als te spreken, heb je zowel een luidspreker als een microfoon nodig. Wil je het bakkie inbouwen, dan is een inbouwframe handig.

Lees minder
27MC
41 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
41 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.