Privacyreglement


De laatste wijziging was op 4 februari 2021.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Logistiekconcurrent / AFL Nederland B.V. en dus op alle persoonsgegevens die wij verwerken van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met Logistiekconcurrent, zoals websitebezoekers, klanten en zakelijke partners.


Logistiekconcurrent / AFL Nederland B.V.

Kraaiendonk 46
5428 NZ Venhorst

+31 (0) 85 - 27 34 999
[email protected]

KVK-nummer: 54311896
Vestigingsnummer: 000024094854


Contactpersoon voor privacyzaken:

Rody Hermkens
[email protected]


 

Dit privacyreglement is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Logistiekconcurrent (onderdeel van AFL Nederland B.V.). De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 22/05/2018. Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Door gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden, ga je akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen. Het reglement geldt voor iedere bezoeker/klant, zakelijk en particulier.

Als je op onze website rondkijkt en bestelt, laat je persoonlijke gegevens achter. Dat is nodig bij online winkelen. Onder persoonlijke gegevens verstaan we alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu, bijvoorbeeld je naam, (e-mail)adres of telefoonnummer. Ook je bestelhistorie en surfgedrag vallen hieronder. We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en wat we daarmee doen. Een geruststelling: we doen er geen spannende dingen mee. Op het gebied van privacy en persoonlijke gegevens hebben wij geen geheimen, dus we leggen het je graag uit. Als je na het lezen van dit privacyreglement nog vragen hebt, kun je uiteraard contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken.


Logistiekconcurrent
 + mijn persoonlijke gegevens. Hoe veilig is die combi?

Partijen die niets met jouw persoonlijke gegevens te maken hebben, kunnen er ook niet bij. Ook binnen ons bedrijf kunnen alleen medewerkers bij jouw data die dit nodig hebben om jou van dienst te kunnen zijn. Heeft iemand er niets mee te maken? Dan kan diegene er ook niet bij. In het geval wij jouw persoonlijke gegevens aan een andere partij moeten overdragen, vertellen wij deze partij dat er zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens moet worden omgegaan. Zo'n andere partij is verplicht tot geheimhouding op grond van de overeenkomst tussen haar en ons of een eed of wettelijke verplichting. We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om je van dienst te kunnen zijn en gebruiken deze gegevens uitsluitend voor hetgeen is afgesproken en nooit voor (gerichte) marketingdoeleinden. Bovendien blijven jouw gegevens binnen de EU. Kortom: je kunt ons vertrouwen dat jouw persoonsgegevens bij ons veilig zijn. Als je het gevoel hebt dat er iets misgaat, kun je hierover contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken.


Wie
 waar wanneer waarom hoe wat met mijn persoonlijke gegevens?

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens voor het volgende:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. We geven enkele gegevens ook aan onze bezorgdienst, zodat ze weten dat er een pakketje jouw richting op moet. Jouw bestelgegevens zijn alleen toegankelijk voor medewerkers die klantcontact onderhouden. Bestelgegevens worden in principe 7 jaar bewaard, tenzij een verzoek tot verwijdering wordt ingediend en geaccepteerd;
  • Als je bij ons een account aanmaakt, bewaren wij je ingevoerde gegevens. In je persoonlijke account vind je gegevens die we hebben opgeslagen, zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens. Zo hoef je deze niet bij iedere bestelling opnieuw in te voeren. Je kunt in je persoonlijke account ook gegevens inzien van eerdere bestellingen. Handig voor je eigen administratie en vervolgaankopen. Accountgegevens worden in principe 7 jaar bewaard na jouw laatste inlogmoment. Wanneer je 7 jaar niet inlogt, of wanneer je een verzoek tot verwijdering indient en deze wordt geaccepteerd, worden al je gegevens verwijderd;
  • Als je contact opneemt met onze klantenservice, bewaren we jouw meegestuurde gegevens enkel en alleen wanneer dit nodig is voor afhandeling van een opmerking, klacht of vraag. Dit geldt ook voor gegevens die je achterlaat via een feedback formulier of wat voor ander formulier dan ook. Wanneer de opmerking, klacht of vraag is afgehandeld, worden deze gegevens weer verwijderd;
  • Als je expliciet aangeeft dat je onze nieuwsbrieven en kortingsacties wilt ontvangen, bewaren we de gegevens die nodig zijn om jou een nieuwsbrief te kunnen sturen, zoals je e-mailadres. Je ontvangt vervolgens aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwsberichten via e-mail. Zo loop je onmogelijk nog korting mis! De toestemming voor het ontvangen van nieuwsbrieven of gepersonaliseerde berichten bewaren we 5 jaar lang. Ook het intrekken van een verzoek bewaren we. Op elk gewenst moment kun je je afmelden voor onze e-mailberichtgeving. Gebruik hiervoor de betreffende link onderaan elke e-mail;
  • Als je een beoordeling achterlaat bij onze partner Trusted Shops, zijn we heel blij met jou. Dit helpt ons namelijk onze webshop en diensten te blijven verbeteren. Je bepaalt zelf of je naam bij de beoordeling zichtbaar is voor anderen. Achter de schermen zien wij jouw e-mailadres en ordernummer, maar het grote publiek ziet deze informatie nooit. Wij kunnen deze gegevens inzien, zodat we de beoordeling kunnen koppelen aan de bestelling. Omdat beoordelingen voor zowel ons als onze klanten zo waardevol zijn, bewaren wij deze totdat ons nadrukkelijk wordt gevraagd deze te verwijderen of deze door jou zelf worden verwijderd;
  • Wij maken gebruik van de diensten van Daisycon om aan affiliate marketing te doen. Dat is een duur woord voor het feit dat andere websites ons soms promoten en zij hier een vergoeding voor krijgen. Zo krijgt onze marketing afdeling het iets minder druk. Voor de samenwerking slaat onze affiliate marketing partner enkele anonieme gegevens op en worden zogeheten affiliate cookies gebruikt. Het gebruik en de opslag van deze koekjes vormt geen gevaar voor jouw privacy. Zin in een saaie standaardtekst betreffende dit punt? Scroll helemaal omlaag;
  • Van fraude worden we verdrietig. Als wij vermoeden dat er sprake is van oplichting, gebruiken wij klantgegevens om hier onderzoek naar te doen. Wij kunnen jouw gegevens in dat geval ook doorzetten naar een onafhankelijk onderzoeksbureau of zelfs de overheid. Soms zijn wij verplicht gegevens te delen met de overheid, wanneer hier een wettelijke verplichting voor geldt, bijvoorbeeld in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. Daar doen we natuurlijk aan mee, maar we zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. We trekken ten strijde voor de bescherming van jouw persoonsgegevens!


Ik
 wil mijn persoonsgegevens niet geven.

Als je niet bereid bent (bepaalde noodzakelijke) persoonsgegevens te verstrekken, kan het zijn dat we je niet van dienst kunnen zijn en een bestelling en levering niet kunnen realiseren. Het verstrekken van bepaalde persoonsgegevens is namelijk essentieel voor het realiseren van een online aankoop. Automatisch verzamelde gegevens, zoals IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens en worden verzameld en verwerkt met als doel onze dienstverlening te verbeteren.


Er
 was iets met 7 jaar, toch?

Facturen met (persoons)gegevens bewaren wij, op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen, inderdaad 7 jaar lang. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan jouw bestelling ook 7 jaar bewaren, dus dat doen we netjes. Als je 7 jaar lang niet inlogt, verwijderen wij al jouw gegevens. Onze medewerkers hebben geen toegang tot cliëntprofielen en documenten die wij naar aanleiding van een opdracht hebben vervaardigd.


Hoe
 lang bewaren jullie telefoongesprekken?

Wij nemen geen telefoongesprekken op. Niet om zogenaamd onze diensten te verbeteren, niet om zogenaamd onze medewerkers te trainen en ook niet voor zogenaamde analyse-doeleinden.


Verdienen
 jullie veel geld aan mijn gegevens?

Nee. Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens nooit om door te verkopen aan anderen. Wij zullen alleen persoonlijke gegevens aan anderen doorgeven, als dit nodig is voor het uitvoeren van onze diensten. Verder gebruiken wij jouw gegevens nooit om met prijzen te rommelen. Iedere klant ziet in onze webshop gewoon dezelfde prijs.


Mijn
 persoonlijke gegevens zijn incorrect!

Luid de alarmbellen! Als jouw persoonlijke gegevens niet lijken te kloppen of er gevaar uit een andere hoek komt, kun je gewoon contact met ons opnemen. Dat kan bijvoorbeeld via onze klantenservice.


We
lk recht zal zegevieren?

Het recht op informatie, wat betekent dat je het recht hebt op een begrijpelijke uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kunt uitoefenen. Dit hebben we middels dit privacyreglement zo duidelijk mogelijk verwoord.
Het recht op inzage, wat betekent dat je te allen tijde het recht hebt om inzage te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben.
Het recht op correctie, wat betekent dat je te allen tijde het recht hebt om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn.
Het recht op beperking, wat betekent dat je te allen tijde het recht hebt om te verzoeken verwerking van jouw gegevens te beperken en ons alleen gegevens te laten bewaren, zonder deze te gebruiken.
Het recht op overdraagbaarheid, wat betekent dat je te allen tijde het recht hebt om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jou als persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren.
Het recht om vergeten te worden, wat betekent dat je te allen tijde het recht hebt om alle gegevens die wij van jou hebben te laten verwijderen. Dit betreft gegevens die tot jou als persoon herleidbaar zijn, met uitzondering van gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren.
Het recht van bezwaar en overige rechten, wat betekent dat je in voorkomende gevallen het recht hebt bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door of in opdracht van AFL Nederland B.V.. 

Je kunt een verzoek indienen bij onze contactpersoon voor privacyzaken. Binnen 30 dagen ontvang je een reactie op jouw verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd, sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over jou die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Om zeker te weten dat jij écht jij bent, kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je te identificeren. Dat gebeurt overigens ook bij rare, onduidelijke, wazige verzoeken.



Meer informatie over cookies

Wij verzamelen koekjes.

Cookies zijn kleine hoeveelheden data die tijdens een bezoek aan onze website worden opgeslagen, zodat we een beetje bij kunnen houden wat websitebezoekers allemaal doen. Dat klinkt heel mysterieus, maar zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het winkelwagentje correct blijft werken, je niet steeds wordt uitgelogd terwijl je aan het winkelen bent en dat onze webshop in een correcte weergave wordt getoond op je scherm. Cookies zijn vaak dus niet alleen lekker, maar juist hartstikke noodzakelijk!


Le
kker
, doe mij er maar een.

We verzamelen koekjes, omdat we ze nodig hebben om jou een optimale shopervaring te kunnen bieden. Omdat we zoveel aandacht schenken aan jouw privacy én we ervoor willen zorgen dat jij zonder zorgen bij ons winkelt (en omdat we dit ergens enigszins een beetje verplicht zijn), vinden we dat we even moeten uitleggen waarom wij welke cookies gebruiken.


Wa
arom bieden jullie mij cookies aan?

Vrijwel alle websites maken gebruik van cookies en andere technieken om informatie te verzamelen. We zijn daarin dus niet uniek. Door het toestaan van cookies kunnen wij bijvoorbeeld:

  • … pagina’s sneller laden als je deze een volgende keer opnieuw bezoekt;
  • … klanten zonder een account hun order aan laten passen;
  • … bijhouden in welke taal jij onze website het liefst ziet;
  • … jouw winkelwagen koppelen aan jouw pc;
  • … producten in jouw ‘vergelijken’ lijst houden.


W
elke soorten cookies hebben jullie in de aanbieding?

Naast de vanille- en koffiekoekjes gebruiken we ook:


Functionele 
cookies

Deze zorgen ervoor dat onze webshop correct functioneert, zodat bijvoorbeeld het winkelwagentje en het afrekenen werkt. Zonder deze cookies zou onze webshop vol fouten zitten en dat zou leiden tot problemen. Denk bij functionele cookies aan:

  • Het koppelen van de winkelwagen aan jouw apparaat;
  • Het onthouden van producten in de vergelijkingslijst;
  • Login onthouden terwijl je aan het winkelen bent;
  • Het opslaan van browserinstellingen, zodat onze webshop optimaal op jouw beeldscherm wordt weergegeven.


Analytische
 cookies

Deze zorgen ervoor dat wij met behulp van andere partijen statistieken kunnen verzamelen over het gebruik van onze webshop. Zo kunnen we onze webshop blijven verbeteren en profiteer jij als klant hier uiteindelijk het allermeest van. Denk bij analytische cookies aan:

  • Bijhouden welke functionaliteiten je gebruikt in onze webshop, bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling of het gebruik van de wenslijst;
  • Bijhouden van waaruit je naar onze webshop bent gelinkt;
  • Bijhouden wat je in onze webshop hebt bezocht;
  • Technische kenmerken, zoals je IP-adres dat wordt geanonimiseerd, van welke browser en van welk apparaat je gebruikmaakt.


Social media
 cookies

Deze maken het mogelijk dat we productvideo’s op onze website kunnen plaatsen en zorgen ervoor dat je via elke pagina die je bezoekt, gemakkelijk toegang krijgt tot ons Facebook, LinkedIn en YouTube account. Denk bij social media cookies aan:

  • Facebook (check de privacy- en cookieverklaring)
  • LinkedIn (check de privacy- en cookieverklaring)
  • YouTube (check de privacy- en cookieverklaring)


Advertentie
cookies

De enige cookies die wij op het gebied van adverteren gebruiken zijn affiliate cookies. Adverteerders plaatsen geen cookies op onze webshop en je ziet ook geen advertenties van anderen. Jouw shopgedrag wordt niet door andere webshops bijgehouden en wat je op onze webshop doet, heeft geen invloed op hetgeen je buiten onze webshop om ziet.


Voorkeuren en interesse
cookies

Wij combineren geen online zoek-, surf- en koopgedrag om jou zogenaamde relevante aanbiedingen en aanbevelingen te tonen, zodat deze zouden matchen bij jouw voorkeuren. Elke webshopbezoeker krijgt bij ons dezelfde content te zien.


Bah
, doe mij maar geen cookies meer

Als je niet wilt dat wij (en andere websites) cookies opslaan, kun je dit in je browserinstellingen aanpassen. Je kunt hier ook bestaande cookies verwijderen. Wees je wel bewust van het feit dat onze webshop bij jou opeens kuren kan gaan vertonen. Het kan zomaar voorvallen dat bepaalde functionaliteiten niet meer (goed) werken en dat er opgeslagen gegevens verloren gaan. Het verschilt per browser hoe je instellingen aan kunt passen:



Meer informatie over derde partijen

Met welke derde partijen werken jullie samen om de allerbeste webshop te zijn?

MAGENTO
Onze webshop is ontwikkeld met software van Magento. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Magento heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zij zal jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Magento is op basis van de overeenkomst die wij met haar hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie, een sterk wachtwoordbeleid en beveiligde dataopslag. Magento behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern en gelieerde partners te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Magento houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens. 

AndersByte
Onze webshop is ontwikkeld met software van AndersByte. Wij hebben voor onze webhosting gekozen voor AndersByte. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. AndersByte heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zal zal jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. AndersByte is op basis van de overeenkomst die wij met haar hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Byte
Wij nemen webhosting en e-maildiensten af van Byte. Byte verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Byte heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van jouw persoonsgegevens te voorkomen. Byte is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Copernica
Wij werken samen met Copernica, een derde partij die het verzenden van nieuwsbrieven afhandelt. Alle nieuwsbrieven en weekdeals die je van ons ontvangt, worden verzonden via de servers van Copernica. Zij zal jouw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail zie je de 'unsubscribe' link. Als je hierop klikt, zal je geen commerciële e-mails meer van ons ontvangen. Jouw persoonsgegevens worden door Copernica beveiligd opgeslagen. Copernica maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. Copernica behoudt zich het recht voor om jouw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Office365
Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Office365. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Office265 heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

MultiSafePay
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webshop maken wij gebruik van het platform van MultiSafePay. MultiSafePay verwerkt jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en jouw betaalgegevens, zoals jouw bankrekening- of creditcardnummer. MultiSafePay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. MultiSafePay behoudt zich het recht voor jouw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van MultiSafePay's dienstverlening, waarvoor zij derden inschakelt. MultiSafePay bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

TrustedShops
Wij verzamelen reviews via het platform van TrustedShops. Als je een review achterlaat via TrustedShops, ben je verplicht om jouw e-mailadres op te geven. TrustedShops deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. TrustedShops publiceert deze gegevens niet op de eigen website. In sommige gevallen kan TrustedShops contact met jou opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij jou uitnodigen om een review achter te laten, delen wij jouw e-mailadres met TrustedShops. Zij gebruikt deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. TrustedShops heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. TrustedShops behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen. Hiervoor hebben wij TrustedShops toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening, waarvoor TrustedShops derden inschakelt.

Transsmart
Wij werken samen met Transsmart om ervoor te zorgen dat ons logistiek proces naadloos verloopt. Transsmart verwerkt persoonsgegevens namens ons en draagt in de praktijk zorg voor de beveiliging. Zij neemt bescherming van jouw gegevens zeer serieus en heeft te allen tijde de verplichting tot geheimhouding betreffende persoonsgegevens. De verwerkingsovereenkomst vind je hier.

GLS
Als je een bestelling bij ons plaatst, is het onze taak om jouw pakket bij jou te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Een verwerkingsovereenkomst is tussen ons en GLS niet van toepassing, omdat zowel wij als GLS beiden afzonderlijk fungeren als Verwerkingsverantwoordelijke.

Unit4
Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding, maken wij gebruik van de diensten van Unit4. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Unit4 is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Unit4 gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Bol.com
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als je via dit platform een bestelling plaatst, deelt Bol.com jouw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om jouw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. Voor verkoop via Bol.com werken wij samen met EffectConnect op basis van een overeenkomst waar haar Algemene Voorwaarden op van toepassing zijn. Die vind je hier.


 

Hebben jullie het recht dit privacybeleid te wijzigen?

Ja, natuurlijk. The world is changing en wij veranderen mee. Op deze pagina vind je altijd de meest recente versie van ons privacyreglement. Als een nieuwe versie van het privacyreglement gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, brengen wij jou daarvan per e-mail op de hoogte. We voeren nooit stiekem wijzigingen door die rechtstreeks gevolgen hebben op de manier hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Je hebt te allen tijde het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, wanneer je vermoedt dat wij persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.