Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Volledig zwarte spanband

Volledig zwarte spanbanden zijn ideale spanbanden voor festivals, in de evenementenindustrie of voor displays of stands in winkels. De spanbanden voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent ladingzekering. Zo zijn de spanbanden TÜV-GS gekeurd en voldoet deze aan de EN12195-2 normering. Ook de losse hardware is van hoge kwaliteit, de verschillende haken en ratels zijn ideaal om beschadigde onderdelen te vervangen.

Lees verder

1-delige of 2-delige spanband

Onze volledig zwarte spanbanden zijn beschikbaar in de 1-delige en tweedelige variant. De eendelige of eindloze spanband bestaat uit een spanband met een spanelement aan het uiteinde. Dit type spanband wordt ingezet om een lading of om materialen te omsnoeren, omsluiten of te omklemmen. Je kan deze spanbanden ook gebruiken om tenten, marktkramen, luifels of decordelen vast te zetten. Als de spanbanden duidelijk zichtbaar zijn zorg je met een volledig zwarte spanband voor een mooiere afwerking zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Tweedelige spanbanden kunnen breder ingezet worden. Ze bestaan uit een rateldeel, dat vaak korter is, en een spandeel. Aan beide delen zit een haak waarmee de lading verankerd kan worden. Met de ratel kan je vervolgens de spanband strak trekken zodat deze geen kant meer op kan. Met tweedelige spanbanden kan je lading diagonaal sjorren, omsnoeren of neerbinden maar daarnaast kunnen ook deze spanbanden gebruikt worden om tenten, marktkramen, luifels en decordelen vast te zetten. Als je een luxe product bij een klant aflevert kan de aanwezigheid van een spanband met zwarte hardware zorgen voor extra cachèt.

Lees minder
Volledig zwarte spanband
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.