Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gereedschappen

Op zoek naar het juiste gereedschap voor jouw klus? Logistiekconcurrent.nl biedt verschillende gereedschappen die het werken in het magazijn, werkplaats of bij jou thuis gemakkelijker maken. Voor elke klus hebben wij het juiste gereedschap. Van veiligheidsmesjes, hamers, rolbandmaten en diverse scharen, tot een handige gereedschapskist om alles op te bergen. Snijd dozen razendsnel open met een mesje, meet binnen een paar seconden de juiste maten of blaas uw stuwzakken met gemak op met luchtgereedschap. U bestelt alle gereedschappen eenvoudig en snel bij Logistiekconcurrent.nl. 

Lees verder

Verschillende soorten gereedschappen

Messen
Hoe handig zijn mesjes tijdens jouw werk? Mesjes zijn ideaal voor het openen van dozen, het snijden van papier of folie en vele andere toepassingen. Wij bieden zowel de standaard 9 mm en 18 mm mesjes, maar ook veiligheidsmessen om werkongevallen te voorkomen. Je hoeft geen nieuwe messen te kopen, want wij bieden ook navulmesjes voor elk soort mes.  

Rolbandmaten
Ook een rolbandmaat is onmisbaar in een gereedschapskist. Even snel een wandje opmeten of planken op maat zagen, een rolbandmaat is geschikt voor ieder meetwerk. Een rolbandmaat bevat een 'huis' met een stalen veer. Deze veer is verbonden met de meetband. De veer wordt op spanning gezet, wanneer de band wordt afgerold. De meeste uitvoeringen hebben een automatische bandterugloop. Deze terugloop zorgt ervoor dat de rol automatisch weer oprolt wanneer deze wordt losgelaten. Je hoeft niet meer zelf het meetlint op te rollen.

Handgereedschap
Handgereedschap om het basisgereedschap compleet te hebben, vind je ook op onze webshop. Wat mag er niet ontbreken in een gereedschapkist? Zorg ervoor dat je altijd een set schroevendraaiers in de kist hebt liggen. Ook een hamer, steekringsleutels en tangen zijn onmisbaar voor de standaard klussen. Heb je een goed gevulde gereedschapskist, dan ben je op alles voorbereid. 

Boormachine
Met een elektrische boormachine boor je met gemak gaten. Naast gaten boren, worden handboormachines ook vaak als schroefboormachine gebruikt. Je hebt nooit meer handkracht nodig voor het maken van draaiende bewegingen. Ook ben je erg mobiel door de draadloze accu. Bij Logistiekconcurrent.nl vind je borensets geschikt voor zacht hout en alle andere Euro houtsoorten. 

Compressors en luchtgereedschap
Een compressor stelt samengeperste lucht onder hoge druk beschikbaar. Een compressor is, in combinatie met luchtgereedschap, te gebruiken voor het vullen van bijvoorbeeld stuwzakken, maar ook om een fiets- of autoband op te pompen of om een muur schoon te spuiten.

Lees minder

Gereedschappen
 1. Messen
  Messen
  Browse Category
 2. Gereedschapskist
  Gereedschapskist
  Browse Category
 3. Luchtgereedschap
  Luchtgereedschap
  Browse Category
 4. Handgereedschap
  Handgereedschap
  Browse Category
 5. Rolbandmaat
  Rolbandmaat
  Browse Category
 6. Compressors
  Compressors
  Browse Category
 7. Elektrische gereedschappen
  Elektrische gereedschappen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.