Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen of ook werkschoenen genoemd zijn essentieel voor de arbeidsveiligheid. Bij veel sectoren zoals bijvoorbeeld in de logistiek zijn veiligheidsschoenen erg belangrijk, dit vanwege de risico's die werknemers kunnen lopen. Het is erg belangrijk om de de juiste schoen in de juiste sector te dragen.

Lees verder

Veiligheidsklassen

Veiligheidsschoenen, -laarzen en klompen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen en uitvoeringen. Bij de aankoop van veiligheidsschoenen of -laarzen is het cruciaal om de veiligheidsklasse goed te overwegen.
Er zijn verschillende veiligheidsklassen.

 • S1 werkschoenen zijn voorzien van ten minste een veiligheidsneus, maar ze zijn ook antistatisch en absorberen energie in de hak. Deze schoenen zijn geschikt voor werken in droge omstandigheden.
 • S1P werkschoenen hebben, net als S1 schoenen, een veiligheidsneus, maar ze hebben ook een veiligheidszool. Deze schoenen zijn ideaal voor droge locaties waar scherpe objecten op de grond kunnen liggen.
 • S2 werkschoenen delen dezelfde kenmerken als S1 werkschoenen, maar hebben een verbeterde weerstand tegen het binnendringen van water. Deze werkschoenen zijn geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden of op plekken waar het vochtig kan worden, zoals buiten.
 • S3 werkschoenen combineren de eigenschappen van zowel S1P als S2 schoenen. Door deze waterbestendige werkschoenen met veiligheidsneus en -zool zijn je voeten volledig beschermd. Dit is het meest verkochte model werkschoen.
S4 & S5 zijn van toepassing op werklaarzen en veiligheidslaarzen.
 • S4 klasse zijn werklaarzen/veiligheidslaarzen met een composiete of stalen veiligheidsneus. Doordat ze gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen, zijn deze laarzen volledig waterdicht.
 • S5 klasse biedt dezelfde eigenschappen als de S4 klasse, maar voegt een tussenzool en een antislipprofiel toe. Deze werklaarzen of veiligheidslaarzen behoren daarmee tot de meest veilige opties binnen de laarzencategorie.

Lage veiligheidsschoenen

De lage veiligheidsschoen is ideaal voor werkzaamheden bij warm weer, omdat de voet hierin minder opgesloten zit. Daarnaast geven sommige mensen de voorkeur aan lage veiligheidsschoenen vanwege het gemakkelijk aantrekken ervan.

Hoge veiligheidsschoenen

Een hoge veiligheidsschoen biedt niet alleen bescherming en steun aan de voeten, maar ook extra bescherming aan de enkel en de achillespees. Dankzij de verhoogde sluiting hebben steentjes, water, zand en andere kleine materialen minder kans om je schoenen binnen te dringen. Ook biedt een hoge werkschoen meer bescherming tegen koude weersomstandigheden.

Dames veiligheidsschoenen

Deze werkschoenen zijn specifiek ontworpen voor vrouwen en hebben een pasvorm die anders is dan die van standaard werkschoenen. Hierdoor passen de schoenen perfect bij de contouren van de damesvoet.

Veiligheidsklompen 

Werkklompen, veiligheidsklompen en chauffeursklompen zijn een veelvuldig gebruikte werkschoen in verschillende sectoren zoals de zorg en de agrarische sector. Klompen zijn handig uit en aan te trekken en bieden een stevige robuuste basis.

Veiligheidslaarzen

Veiligheidslaarzen zijn essentieel in diverse sectoren zoals lasbedrijven, de voedingsindustrie en de bouw. Ze zijn aangepast aan verschillende omstandigheden, van extra warme binnenlagen voor koude omgevingen tot hittebestendige opties voor laswerk. Met bescherming voor de voeten en een groot deel van de kuit, en vaak waterdicht, zijn ze ideaal voor uiteenlopende werksituaties, binnen en buiten.

Overschoenen

Naast de genoemde werkschoenen, laarzen en klompen zijn er ook overschoenen verkrijgbaar. Deze kunnen zowel eenmalig als herhaaldelijk worden gebruikt. De meest bekende variant is de wegwerpbare blauwe overschoen, die in diverse sectoren wordt toegepast, zoals ziekenhuizen of fabrieken.

Accessoires

Onder accessoires valt onder andere ledervet, schoenveters en inlegzolen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om je werkschoenen in topconditie te houden.

Garantie en retour

Onze werkschoenen zijn met de beste materialen geproduceerd en komen uit handen van echte vakmensen. Wij staan voor de kwaliteit van deze producten. Toch kan het gebeuren dat er sprake is van een productiefout of andere kwaliteitsissues. In dat geval springen we je te hulp! Bekijk hier onze garantie en retour voorwaarden. 

Lees minder
Veiligheidsschoenen
 1. Lage werkschoenen
  Lage werkschoenen
  Browse Category
 2. Hoge werkschoenen
  Hoge werkschoenen
  Browse Category
 3. Dames werkschoenen
  Dames werkschoenen
  Browse Category
 4. Klompen
  Klompen
  Browse Category
 5. Werklaarzen
  Werklaarzen
  Browse Category
 6. Overschoenen
  Overschoenen
  Browse Category
 7. Accessoires
  Accessoires
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen op rekening
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.