Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werkschoenen

Werkschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van veiligheid op het werk. Bij veel productiewerk is hier standaard aandacht voor in verband met de risico's voor de werknemers. Het is belangrijk om de juiste schoen te gbruiken op de juiste plek. 

Lees verder

Veiligheidsschoenen

Werkschoenen, werklaarzen en chauffeursklompen worden in alle gewenste modellen en uitvoeringen geleverd. Kijk bij aanschaf van een veiligheidsschoen of laars goed naar de veiligheidsklasse. Er zijn verschillende veiligheidsklassen voor werkschoenen, zoals de S1, S2 en S3.

S1 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en bieden bescherming tot 200KJ voor droge omstandigheden.
S2 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en een waterdichte schacht tot 60 minuten. De schoenen zijn geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 werkschoenen zijn de meest gangbare werkschoenen, welke zijn uitgevoerd met waterafstotend leder en een antiperforatiezool.

Onze werkschoenen zijn van de bekende schoenmerken die hun sporen in de transport en logistiek, de bouw en industrie en de chemische sector hebben verdiend.

Werkschoenen, werklaarzen en klompen

De huidige trend en meest verkochte werkschoenen op dit moment zijn de sneaker werkschoenen.

Bekijk hier ook onze catalogus voor alle informatie over been- en voetbescherming.

Overschoenen

Naast de genoemde veiligheidsschoenen zijn er overschoenen. Deze zijn er zowel voor eenmalig gebruik als voor hergebruik. De meest bekende variant is de blauwe wegwerp overschoen die in vele situaties wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of fabriek.

Lees minder
Werkschoenen
 1. Lage werkschoenen
  Lage werkschoenen
  Browse Category
 2. Hoge werkschoenen
  Hoge werkschoenen
  Browse Category
 3. Dames werkschoenen
  Dames werkschoenen
  Browse Category
 4. Klompen
  Klompen
  Browse Category
 5. Werklaarzen
  Werklaarzen
  Browse Category
 6. Overschoenen
  Overschoenen
  Browse Category
 7. Accessoires
  Accessoires
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.