Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Overschoenen

Naast de eerder genoemde werkschoenen, laarzen en klompen, bieden we ook een assortiment aan overschoenen aan. Deze overschoenen zijn flexibel inzetbaar voor zowel eenmalig gebruik als herhaaldelijk gebruik, afhankelijk voor welke soort je kiest. 

Lees verder

Soorten

Geschikt voor situaties zoals kinderdagverblijven, zwemlessen, fabrieken, productiehallen, ziekenhuizen, vloerleggen en stofvrije magazijnen.

    • Wegwerp overschoenen van kunststof polyethyleen zijn geschikt voor eenmalig gebruik.
    • Overschoenen met stalen neus (turbo toes) zijn geschikt voor herhaaldelijk gebruik, en passen over de bestaande schoenen

Garantie en retour

Onze werkschoenen zijn met de beste materialen geproduceerd en komen uit handen van echte vakmensen. Wij staan voor de kwaliteit van deze producten. Toch kan het gebeuren dat er sprake is van een productiefout of andere kwaliteitsissues. In dat geval springen we je te hulp! Bekijk hier onze garantie en retour voorwaarden. 

Lees minder
Overschoenen
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.