Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Overschoenen

De overschoenen worden met name gebruikt voor extra hygiëne op bepaalde locaties. Zoals de naam al verklapt, zijn de overschoenen ideaal om over je schoenen te dragen. 

Lees verder

De overschoenen worden voornamelijk gedragen door tijdelijke bezoekers van een locatie. Productielocaties, waar hygiëne erg belangrijk is, maken gebruik van deze overschoenen. Ook bij plekken als zwembaden, ziekenhuizen en sporthallen mogen de overschoenen niet ontbreken. 

Soorten overschoenen

Overschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Er zijn kunststof polyethyleen overschoenen en rubber overschoenen voorzien van een stalen neus.

De kunststof polyethyleen varianten, ofwel de wegwerpoverschoenen, zijn voor eenmalig gebruik. Veel mensen kennen deze blauwe disposable wegwerpschoenen wel van het kinderdagverblijf, de zwemlessen, het leggen van vloeren of van een stofvrij magazijn. Kortom: de blauwe plastic zakjes die je over je schoenen heen aantrekt.

Daarnaast vind je hier ook overschoenen met een stalen neus, ter voorkoming van letsel aan je tenen. Deze overschoenen met stalen neuzen zijn handig voor de medewerkers en/of bezoekers, wanneer het dragen van schoenen met stalen neuzen verplicht is, maar deze even niet voorhanden zijn. Ideaal om dan in de handige overschoen met stalen Turbo toe neus te stappen.

Bekijk ons assortiment en maak gebruik van onze scherpe prijzen.

Lees minder
Overschoenen
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.