Lashingband

Een lashingband is een veilig en kostenbesparend alternatief voor staalband, kettingen en herbruikbare spanbanden. De geweven polyester lashingband wordt veelal toegepast bij het zekeren van lading in een container, of dat nou op een goederentrein, schip of vrachtwagen is. Hierbij is er vooral sprake van one way transport, waardoor het inzetten van een lashingband voordelig is ten opzichte van herbruikbare ladingzekeringen.

Lees verder

Band, gesp en spanner

Bij het bevestigen van een lashingband heb je drie dingen nodig. De lashingband zelf, een lashing gesp of haak waarmee de band vastgezet kan worden en een spanner voor de lashingband, waarmee je de band strak trekt zodat de vracht zeewaardig gezekerd wordt. Let erop dat de maximale breedte die de gesp en spanner aankunnen overeenkomt met de lashingband die je wilt gebruiken voor het zekeren van de lading.

Zeewaardig vervoeren

Het stuwen en zeewaardig laden van containers is een vak apart. Om kostbare materialen veilig per zeecontainer te vervoeren, zijn een aantal hulpmiddelen om schokken, trillingen, stof en vuil tegen te gaan en vocht en corosie te voorkomen noodzakelijk. Lashingbanden zijn hier, net als onze stuwzakken, een goed voorbeeld van.

Lees minder
Lashingband
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.