Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Zegelloodjes

Verzegeling met zegeldraad en lood is een oeroude en hele deugdelijke manier van verzegelen. Het voordeel van zegelloodjes is dat je er bijna alles mee kan verzegelen en dat je zelf in de hand hebt hoe lang de zegel uiteindelijk wordt. Het enige wat je nodig hebt is een zegelloodje, zegeldraad en een zegeltang.

Lees verder

Hoe werkt het verzegelen met zegelloodjes?

Hoe werkt verzegelen met lood? In de omtrek van de zegelloodjes zitten naast elkaar twee gaatjes, waarin het zegeldraad kan worden geschoven en waardoor een gesloten lus ontstaat. Het metalen (vertinde) zegeldraad bestaat uit een (dikke) kerndraad en daaromheen in een spiraalvorm een dunne draad gewikkeld. Hiermee wordt voorkomen dat de kerndraad zonder beschadigen uit een plat gedrukt loodje kan worden getrokken en weer kan worden teruggeschoven zonder dat de verzegeling wordt verbroken. Na het aanbrengen van de gesloten lus, wordt met behulp van de zegeltang het loodje aangedrukt en is de verzegeling gesloten.

Lees minder
Zegelloodjes
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.