Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vrachtwagen accu

Accu toebehoren bestellen? Alles voor een vrachtwagen accu, zoals het bijvullen, accuklemmen, massakabels, acculaders en starthulp. Een compleet assortiment aan accu producten om de winter goed door te komen. Voorkom startproblemen in de winter. Dit begint bij een alerte chauffeur, die alle stroomverbruik zoals verlichting uitschakelt, maar daarnaast is preventief onderhoud voor de accu noodzakelijk. Meet de accu goed na, vul de accu tijdig bij, voorkom corrosie op de accuklem en investeer in de juiste accu.

Starthulp

Wij leveren diverse accu-onderdelen en starthulpen. Bekijk ons assortiment en zorg dat jouw truck altijd vertrekklaar is!

Vrachtwagen accu
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.