Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Magazijnlabels

Elk magazijn is uniek. Bij ons vind je daarom magazijnlabels op maat. Je stelt zelf de ideale magazijnlabels samen. Een juiste bewegwijzering voorkomt pickfouten. Je bespaart hiermee tijd én geld. Heb jij net een nieuw magazijn en ontbreken de locatieaanduidingen of zijn je huidige magazijnlabels aan vervanging toe? Vul dan snel onderstaand contactformulier in, dan helpen we jou graag aan een efficiënt en orderlijk magazijn. 

Gangbord Gangbord

Gangborden op maat

Structuur aanbrengen in een magazijn begint met een juiste aanduiding van je gangen. Door aan elke gang een letter of een lettercombinatie te hangen, gaat orderpicken een stuk sneller. De kunststof borden hebben een opvallend gele kleur, waardoor ze direct opvallen. De zwarte letters zijn goed leesbaar van een afstand. De gangborden zijn verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 300x300 mm en 400x400 mm. De inhoud bepaal je zelf.  

Palletstellinglabels op maat

Ga je de hoogte in met jouw palletstellingen, dan zullen palletstellinglabels van pas komen. Deze labels geven op ooghoogte weer welke locaties je hier vindt. De barcodes zijn eenvoudig te scannen. De lengte, hoogte en inhoud van deze labels bepaal je zelf.  

Palletstellinglabels Palletstellinglabels
Pickstellinglabels Pickstellinglabels

Pickstellinglabels op maat

Ook pickstellinglabels stel je eenvoudig zelf samen. Bepaal afhankelijk van jouw magazijnindeling wat er op de labels komt te staan. 

Vul het onderstaande contactformulier in 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Magazijnlabels
Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.