Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Security Tape

Verzegelingstape, veiligheidstape of securitytape en labels zijn geschikt om ongeoorloofde toegang tot dozen, goederen en ruimtes te signaleren. De veiligheidstape is eenvoudig aan te brengen met een tapedispenser en laat bij het lostrekken een boodschap zien waaruit duidelijk wordt dat de verzegeling is gebroken. Hierdoor is de securitytape ideaal voor het sluiten van verpakkingen met waardevolle en diefstalgevoelige goederen.

Lees verder

Veiligheidstape

Hoogresistente en scheurbestendige veiligheidstape en veiligheidslabels zijn speciaal ontworpen voor het extra stevig sluiten van zendingen met producten zoals elektronica, kleding, rookwaren, geneesmiddelen en alcoholische dranken. Wanneer de veiligheidstape wordt losgetrokken, verschijnt een waarschuwingsboodschap die aangeeft dat iemand getracht heeft de verpakking te openen. Daardoor is het direct duidelijk dat er gerommeld is aan de zending. Zodra de tape of het label is verwijderd, is het onmogelijk deze opnieuw te sluiten zonder duidelijke sporen achter te laten.

Er zijn 2 soorten tape en labels in omloop, met elk een verschillende belijming:

  • Non transfer security tape: geen boodschap achterlatend op de ondergrond, geschikt voor hoge energieke vlakken zoals metaal en glas
  • Total transfer security tape: totale overdracht van de boodschap op de ondergrond, o.a. geschikt voor papier en karton
Lees minder
Security Tape
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.