Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidshesjes

Veiligheidsvesten zorgen ervoor dat medewerkers in het verkeer en in het donker goed zichtbaar zijn. Wij beschikken over een ruim assortiment reflecterende kleding. Uiteraard voldoen deze veiligheidshesjes aan de gestelde richtlijnen en voorschriften.

Reflecterende kleding is verplicht, wanneer medewerkers beroepsmatige werkzaamheden uitvoeren op of aan de openbare weg. Bovendien zorgt reflecterende kleding voor perfecte zichtbaarheid in schemer en donker. Daarnaast biedt de reflecterende kleding zichtbaarheid tijdens slechte weersomstandigheden, zoals ijzel, regen, wind en storm.

Maak een keuze uit ons ruime assortiment reflecterende kleding met kledingstukken die comfortabel te dragen zijn en waar hedendaags design wordt gecombineerd met hoge zichtbaarheid.

Veiligheidshesjes
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.