Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Trailersteunen & assteunen

Sleutelen aan de vrachtwagen, dat is toch het lekkerst met mooi weer? Met een assteun of trailersteun wordt sleutelen aan de vrachtwagen een stuk gemakkelijker. Stevige assteunen houden zware voertuigen gemakkelijk omhoog, waardoor er veilig aan het voertuig kan worden gewerkt.

Lees verder

Gebruik van trailersteunen

Zorg bij gebruik van de assteun altijd dat het voertuig op een vlakke ondergrond staat. Wees er ook altijd zeker van dat het voertuig niet kan bewegen. Plaats dus wielkeggen en zet het voertuig altijd op de handrem. De last mag nooit de capaciteit van een assteun overschrijden. Vervolgens kun je het voertuig langzaam en geleidelijk laten zakken op de trailersteun. Bestel hier eenvoudig online eigen trailersteun.

Lees minder
Trailersteunen & assteunen
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.