Wielkeggen

Wielkeggen blokkeren de wielen van een vrachtwagen of een oplegger. Ze zijn verplicht tijdens het laden en lossen van de vrachtwagen. Daarnaast zijn volgens de ADR-regeling 2 wielkeggen verplicht op elk voertuig met een toegestaan totaalgewicht van 4 ton of meer. Wielkeggen zijn onmisbaar voor de beroepschauffeurs. De wielkeggen zijn makkelijk te bevestigen op de vrachtwagen door middel van de wielkeghouder.

Lees verder

Kunststof of verzinkt staal?

Bij Logistiekconcurrent vind je wielkeggen van kunststof en van verzinkt staal. Het voordeel van kunststof wielkeggen is dat deze vriendelijk zijn voor de banden en ze relatief goedkoop zijn. Verzinkt staal is duurder en minder vriendelijk dan kunststof, maar heeft meer draagvermogen. Het is belangrijk om een wielkeg af te stemmen op het voertuig en de lading. Vaak volstaat al een kunststof wielkeg, maar in andere situaties is écht verzinkt staal vereist. Voorkom verrassingen en laat je informeren door één van onze productspecialisten!

Lees minder

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.