Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wielkeggen

Wielkeggen blokkeren de wielen van een vrachtwagen of een oplegger. Ze zijn verplicht tijdens het laden en lossen van de vrachtwagen. Daarnaast zijn volgens de ADR-regelgeving 2 wielkeggen verplicht op elk voertuig met een toegestaan totaalgewicht van 4 ton of meer. Wielkeggen zijn onmisbaar voor beroepschauffeurs. De wielkeggen kun je gemakkelijk met een wielkeghouder op de vrachtwagen bevestigen.

Lees verder

Kunststof of verzinkt staal?

Bij Logistiekconcurrent vind je wielkeggen van kunststof en van verzinkt staal. Het voordeel van kunststof wielkeggen is dat deze vriendelijk zijn voor de banden en ze relatief goedkoop zijn. Verzinkt staal is duurder en minder vriendelijk dan kunststof, maar heeft meer draagvermogen. Het is belangrijk om een wielkeg af te stemmen op het voertuig en de lading. Vaak volstaat een kunststof wielkeg al, maar in andere situaties is écht verzinkt staal vereist. Voorkom verrassingen en vraag meer informatie bij onze productspecialisten.

Lees minder

15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.