Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Compressors

Een compressor is een apparaat dat een gas, meestal lucht, kan samenpersen en onder een hoge druk beschikbaar stelt. De compressor zuigt lucht aan vanuit de omgeving waarna de lucht terecht komt in de compressor. In de compressor wordt de lucht op druk gebracht waarna de arbeid kan worden verricht.

Op onze website vind je een compleet assortiment aan oliegesmeerde zuigercompressors. Deze compressors worden veel gebruikt. Een oliegesmeerde compressor blaast samen met de uitgaande lucht zeer fijne druppeltjes olie mee. De lucht in de compressoren wordt door middel van zuigers op druk gebracht. Zuigercompressors worden voor allerlei soorten toepassingen gebruikt zoals bijvoorbeeld het oppompen van (auto)banden, het schoonspuiten van werkplaatsen of machines, en voor het gebruik van pneumatische machines, zoals niet- of spijkermachines.

Compressors
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.