Compressors

Een compressor is een apparaat dat een gas, meestal lucht, kan samenpersen en onder een hoge druk beschikbaar stelt. De compressor zuigt lucht aan vanuit de omgeving waarna de lucht terecht komt in de compressor. In de compressor wordt de lucht op druk gebracht waarna de arbeid kan worden verricht.

Op onze website vind je een compleet assortiment aan oliegesmeerde zuigercompressors. Deze compressors worden veel gebruikt. Een oliegesmeerde compressor blaast samen met de uitgaande lucht zeer fijne druppeltjes olie mee. De lucht in de compressoren wordt door middel van zuigers op druk gebracht. Zuigercompressors worden voor allerlei soorten toepassingen gebruikt zoals bijvoorbeeld het oppompen van (auto)banden, het schoonspuiten van werkplaatsen of machines, en voor het gebruik van pneumatische machines, zoals niet- of spijkermachines.

Compressors
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.