Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kantelbakken

Kiepbakken, ofwel kantelbakken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen uit een kiepbak van 520 liter, 765 liter of 1030 liter. De kiepbakken worden vaak gebruikt voor de opslag van verschillende stortgoederen. Dankzij het robuuste frame zijn de kantelbakken erg duurzaam. Je kunt kiezen uit twee soorten kiepbakken, namelijk de kiepbak met of zonder wielen. 

Lees verder

Kiepbakken voor de heftruck

Deze kiepbakken zijn eenvoudig op te pakken met een heftruck. De bak kan vervolgens gemakkelijk geledigd worden in de afvalcontainer. Wanneer de kiepbak tegen een container gereden wordt, kiept de bak. Nadat de bak is gekanteld, wordt de klep automatisch ontgrendeld. Door dit slimme mechanisme hoef je zelf niet uit te stappen om de klep open te doen en bespaart hierdoor veel tijd. De variant met wieltjes is extra fijn, want deze zijn makkelijk te verplaatsen wanneer ze op de grond staan.  

Lees minderKantelbakken
30 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
30 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.