Kantelbakken

Kiepbakken, ofwel kantelbakken zijn bij Logistiekconcurrent.nl verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt kiezen uit een kiepbak van 520 liter, 765 liter of 1030 liter. De kiepbakken worden vaak gebruikt voor de opslag van verschillende stortgoederen. Dankzij het robuuste frame zijn de kantelbakken erg duurzaam. Bij Logistiekconcurrent.nl vind je twee soorten kiepbakken, namelijk de kiepbak met of zonder wielen. 

Lees verder

Kiepbakken voor de heftruck

Deze kiepbakken zijn eenvoudig op te pakken met een heftruck. De bak kan vervolgens gemakkelijk geledigd worden in de afvalcontainer. Wanneer de kiepbak tegen een container gereden wordt, kiept de bak. Nadat de bak is gekanteld, wordt de klep automatisch ontgrendeld. Door dit slimme mechanisme hoef je zelf niet uit te stappen om de klep open te doen en bespaart hierdoor veel tijd. De variant met wieltjes is extra fijn, want deze zijn makkelijk te verplaatsen wanneer ze op de grond staan.  

Lees minderKantelbakken
26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.