Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Geboden

Werknemers moeten duidelijk worden ingelicht over het verplicht dragen de PBM. Dit kan met behulp van gebodspictogrammen. Deze pictogrammen geven aan wat verplicht is om te dragen in een bepaalde ruimte.

Lees verder

Veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn daarom nodig om de veiligheid van medewerkers te garanderen. Het risico op letsel wordt aanzienlijk verminderd door het dragen van beschermingsmiddelen. Werknemers moeten duidelijk worden ingelicht over het verplicht dragen de PBM. Dit kan met behulp van gebodspictogrammen. Deze pictogrammen geven aan wat verplicht is om te dragen in een bepaalde ruimte. Dit zijn voorzorgsmaatregelingen waaraan de medewerkers zich moeten houden. Doen ze dit niet, dan kan hun eigen veiligheid niet gewaarborgd worden.

Toepassingen van gebodspictogrammen

De gebodspictogrammen bevinden zich in bedrijven waar medewerkers en bezoekers een verhoogd persoonlijk risico lopen. De risicovolle ruimtes zijn bijvoorbeeld een fabriek met gevaarlijke machines, een labaratorium met schadelijke stoffen of een ziekenhuis waar de hygiëne heel belangrijk zijn. Beschermingsmiddelen zoals oog- en gehoorbescherming, veiligheidsschoenen, -helmen, -handschoenen of -harnassen, zijn in de risicovolle omgevingen verplicht. 

Lees minder
Geboden
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.