Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Beschermbeugels

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vooral in een druk magazijn, waar voertuigen en medewerkers elkaar regelmatig kruisen, is een ongeluk vliegensvlug gemaakt. Dat vraagt om een goede bescherming. Bescherm personeel en magazijn met behulp van beschermbeugels. Door het plaatsen van deze aanrijdbeveiliging wordt het werken in een magazijn vele malen veiliger. De beschermbeugels zijn ideaal om stellingen, machines, kolommen en pilaren te beschermen tegen eventuele aanrijdingen door heftrucks. Je kunt een grote schadepost voorkomen door de beugels toe te voegen aan jouw magazijninrichting. 

Lees verder

Voordelen beschermbeugels

  • Erg sterk
  • Opvallende kleuren
  • Binnen en/of buiten te gebruiken
  • Eenvoudige montage

Soorten beschermbeugels

Wil je de beschermbeugels in een magazijn of werkplaats plaatsen, dan kies je de beugels gemaakt van hoogwaardig staal met een kunststof coating. Wil je de beugels buiten plaatsen, dan kies je de beugels gemaakt van hoogwaardig thermisch verzinkt staal met kunststof coating. Deze variant is bestand tegen alle weerstomstandigheden en roest niet. De beugels zijn te verkrijgen in verschillende modellen en formaten. De hoogtes verschillen in 350 mm, 600 mm of 1200 mm. Daarnaast zijn de beugels in diverse breedtes te bestellen. 

  • Rechte beugels gesloten of open
  • L-profiel beugels gesloten of open

Montage beschermbeugels

Beschermbeugels kunnen aan een vloer worden gemonteerd. De beschermbeugels worden geleverd zonder pluggen en schroeven. Deze bevestigingsmaterialen vind je op onze site. 

Bekijk het hele assortiment aanrijdbeveiliging.

Lees minder
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.