Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kolombescherming

Een veelvoorkomend probleem in een magazijn is het botsen met een heftruck tegen een steunpilaar. In de haast kunnen deze pilaren wel eens over het hoofd worden gezien met als gevolg een dure reparatie. Bescherm vrijstaande kolommen en pilaren in een magazijn met een kolombescherming. De kunststof kolombeschermer plaats je eenvoudig om een kolom. De kolombescherming voorkomt schade aan pilaren bij een eventuele botsing. En niet alleen beschermt het de kolom, ook de heftruck zal schadevrij uit de botsing komen. Twee problemen los je simpel op door het plaatsten van kolombescherming. 

Lees verder

Voordelen van kolombescherming

  • Zeer krachtig
  • Schokabsorberend
  • Geen blootgestelde kolommen en pilaren meer
  • Eenvoudig te monteren
  • Verstelbaar 

De werking van de kolombescherming

De kolombeschermer bestaat uit 4 kunststof delen. In deze delen zit lucht. De lucht in de kolombeschermer absorbeert de kracht van een botsing. De kolombescherming is als het ware een soort kussen, die eenvoudig klappen en schokken opvangt. De kolom én de heftruck worden hierdoor minimaal belast. Het grote voordeel van een kunststof kolombeschermer is dat het na een aanrijding zijn oude vorm weer inneemt. De kussens blijven vaak onbeschadigd achter en hebben dus weindig onderhoud nodig. 

Unieke kolombescherming

De kolombescherming is eenvoudig te monteren en is geschikt voor zowel vierkante als rechthoekige pilaren. Het voordeel van de kunststof kolombescherming is dat deze zich aanpast aan de omvang van de kolom/pilaar. De kolombeschermer bevat verstelbare banden. Deze aanrijdbeveiliging is hierdoor verstelbaar in de breedte en daardoor weer geschikt voor palen met een diameter van 200 mm tot 300 mm. Met een verlengstuk kun je de kolombescherming breder maken. Hierdoor is de beschermer ook geschikt voor bredere kolommen en pilaren. De kunststof kolombescherming is daarom een uitstekend alternatief voor de stalen kolombescherming. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.