Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stellingbescherming

Wil je de veiligheid in je magazijn vergroten en de kans op aanrijdingen verminderen? Ontdek de kracht van hoekbeschermers voor magazijnstellingen. Deze essentiële veiligheidsuitrusting biedt een effectieve bescherming voor stellingen, machines en andere risicovolle plekken waar aanrijdingen een reëel gevaar vormen.

Lees verder

Waarom stellingbescherming?

Magazijnstellingen en machines zijn vaak kostbaar. Hoekbeschermers bieden een fysieke barrière die de impact van aanrijdingen minimaliseert, waardoor je waardevolle activa worden beschermd tegen schade. De hoekbeschermers zijn ideaal voor in het magazijn en voorkomen enorme schadeposten aan stellingen en producten door eventuele aanrijdingen van bijvoorbeeld heftrucks. Door hoekbeschermers te installeren, verminder je ook het risico op ongevallen en blessures voor je personeel. Een kleine investering in preventie kan grote voordelen opleveren voor de gezondheid en het welzijn van je team. Veel regelgevende instanties vereisen dat bedrijven adequate veiligheidsmaatregelen treffen in hun magazijnen. Door hoekbeschermers te gebruiken, toon je aan dat je voldoet aan de geldende voorschriften en normen.

Voordelen van stellingbescherming

Onze hoekbeschermers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware impact en langdurig gebruik. Dit garandeert een langdurige bescherming voor je magazijnomgeving. Daarnaast is de stellingbescherming ontworpen voor eenvoudige en snelle installatie. 

Wacht niet tot een ongeval zich voordoet om actie te ondernemen. Bescherm je magazijnstellingen, machines en personeel met hoogwaardige stellingbescherming. De hoekbeschermers zijn verkrijgbaar met een L-profiel of een U-profiel met hierbij de optie tot een geïmplementeerde roller. 

De stellingbeschermingen worden geleverd zonder ankers en pluggen, maar deze kun je er eenvoudig bijbestellen.

Lees minder
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.