Categorieën
085-2734999

Klantenservice

IBC toebehoren

Er bestaan diverse accessoires die je in combatie met een IBC-container kan gebruiken. Zo is er een speciale afsluitdop, kraan en verloop. Als je de IBC wil inzetten als drinkbak, dan zijn hiervoor onderdelen beschikbaar zoals een montageplaat en slang. De meeste toebehoren voor de IBC container zijn bedoeld voor de opening van 2 inch (5,08 cm) aan de onderkant van de IBC-container.

Lees verder

Het juiste formaat

Voor de kleine tap aan de onderkant van de IBC-container zijn de meeste accessoires beschikbaar. Hierbij wordt standaard uitgegaan van een aansluiting voor het 2 inch kraangat. Hier zit standaard een kogelkraan, maar deze kan eenvoudig vervangen worden. Wil je de container gebruiken als drinkbak? Dan is de slang ideaal, vooral in combinatie met de montageplaat voor de drinkbak. De kogeltapkraan met schroefdraad is de meest verkochte accessoire. Deze kraan is niet alleen van een hogere kwaliteit is dan de standaard bijgeleverde kogelkraan; je kan er ook kraankoppelingen voor Gardena, slangwartel of Geka op plaatsen

Al onze nieuwe IBC-containers hebben een vulgat met een formaat van 6 inch en een kraangat van 2 inch. Refurbished of gebruikte containers kunnen echter nog wel een kraangat van 3 inch hebben. Hiervoor hebben we een verloopstuk beschikbaar. Hiermee wordt een kraangat van 3 inch geschikt voor de aanslutiingen van 2 inch die gangbaar zijn voor IBC-containers. 

Lees minder
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.