Categorieën
085-2734999

Klantenservice

IBC toebehoren

In combinatie met een IBC container kun je gebruik maken van diverse accessoires. Zo is er een speciale afsluitdop, kraan en verloop. Als je de IBC in wilt gaan zetten als drinkbak dan zijn hiervoor onderdelen beschikbaar zoals een montageplaat en slang. De meeste toebehoren voor de IBC container zijn bedoeld voor de 2 inch (5,08 cm) opening aan de onderkant van de IBC container.

Lees verder

Het juiste formaat

Voor de kleine tap aan de onderkant van de IBC Container zijn de meeste accessoires beschikbaar. Hierbij wordt standaard uitgegaan van een aansluiting voor het 2 inch kraangat. Hier zit standaard een kogelkraan maar deze kan eenvoudig vervangen worden. Wil je de container gebruiken als drinkbak? Dan is de slang ideaal, vooral in combinatie met de montageplaat voor de drinkbak. De kogeltapkraan met schroefdraad is de meest verkochte accessoire. Naast dat deze kraan van een hogere kwaliteit is dan de standaard bijgeleverde kogelkraan kan je hier kraankoppelingen voor Gardena, slangwartel of Geka op plaatsen.

Al onze nieuwe IBC Containers hebben een vulgat met een formaat van 6 inch en een kraangat van 2 inch. Bij refurbished of gebruikte containers bestaat de kans echter dat deze nog een 3 inch kraangat hebben. Hiervoor hebben we een verloopstuk beschikbaar. Hiermee wordt een 3 inch kraangat geschikt voor de 2 inch aansluitingen die gangbaar zijn voor IBC containers. 

Lees minder
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.