Categorieën
085-2734999

Klantenservice

IBC container 600 liter

Een IBC 600 liter heeft een vat van 600 liter en staat op een europallet met een formaat van 80 x 120 cm. Dit is net een iets kleinere variant dan de meestvoorkomende IBC container. Ze worden gebruikt om bijvoorbeeld drinkwater, diesel of andere vloeistoffen in op te slaan. In sommige gevallen worden ze gebruikt als regenton. De IBC 600 liter is slechts 80 cm breed en past daardoor gemakkelijker door een deuropening. Dus als je op zoek bent naar een smalle IBC container, dan kan dit de beste oplossing zijn.

Lees verder

Smalle IBC container

De IBC 600 liter is behoorlijk groot, maar past toch door een deur. Dit model staat op een europallet formaat. Ideaal voor als je geen echte kleine IBC 300 liter wilt, maar ook geen grote IBC 1000 liter nodig hebt. De IBC container is ook uitstekend geschikt voor de opvang van regenwater.

Lees minder
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.