Categorieën
085-2734999

Klantenservice

IBC container 600 liter

Een IBC-container 600 liter is een vat van 600 liter dat op een europallet staat. Hierdoor is het formaat van de ibc-container 80 x 120 cm. Dit is net een iets kleinere variant dan de meestvoorkomende IBC-container. Deze IBC's worden gebruikt om bijvoorbeeld drinkwater, diesel of andere vloeistoffen in op te slaan. In sommige gevallen worden ze gebruikt als regenton. De IBC-container van 600 liter past dankzij zijn breedte van slechts 80 cm gemakkelijker door een deuropening. Dus als je op zoek bent naar een smalle IBC container, dan kan dit de beste oplossing zijn.

Lees verder

Smalle IBC-container

De IBC 600 liter is behoorlijk groot, maar past toch door een deur. Dit model staat op een onderstel van europalletformaat. Ideaal voor als je geen echte kleine IBC 300 liter wilt, maar ook geen grote IBC 1000 liter nodig hebt. De IBC container is ook uitstekend geschikt voor de opvang van regenwater.

Lees minder
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.