Palletwagenkist

Een palletwagenkist is een speciaalsoort onderbouwkist voor onder de vrachtwagen. De naam zegt het al: ze zijn speciaal voor palletwagens en bieden de mogelijkheid een eigen palletwagen mee te nemen met elk transport. Zo komt de chauffeur nooit voor verrassingen te staan op het moment van leveren. Daarnaast bespaart het laadruimte omdat de palletwagen onder de vrachtwagen opgeborgen is.

Logistiekconcurrent levert diverse palletwagenkisten voor vrachtwagens. Palletwagenkisten zijn aan beide zijden van de vrachtwagen of trailer te monteren en zijn geschikt voor vrijwel elke palletwagen. Deze onderbouwkisten zijn voorzien van een versterkte vloer, zodat er veilig van A naar B gereisd kan worden.

De keuze is afhankelijk van het gewenste materiaal en de breedte. Bestel hier palletwagenkisten van staal of RVS in de breedten 670 mm of 800 mm.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.