Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletwagenkist

Een palletwagenkist is een speciaal soort onderbouwkist voor onder de vrachtwagen. De naam zegt het al: ze zijn speciaal voor palletwagens en bieden de mogelijkheid een eigen palletwagen mee te nemen met elk transport. Zo komt de chauffeur nooit voor verrassingen te staan op het moment van leveren. Daarnaast bespaart het laadruimte, omdat de palletwagen onder de vrachtwagen opgeborgen is en niet mee in de trailer hoeft. 

Lees verder

Soorten palletwagenkisten

Wij leveren diverse palletwagenkisten voor vrachtwagens. Palletwagenkisten zijn aan beide zijden van de vrachtwagen of trailer te monteren en zijn geschikt voor vrijwel elke palletwagen. Deze onderbouwkisten zijn voorzien van een versterkte vloer, zodat er veilig van A naar B gereisd kan worden. De keuze is afhankelijk van het gewenste materiaal en de breedte. Bestel hier palletwagenkisten van staal of RVS in de breedten 670 mm of 800 mm.

Lees minder
Palletwagenkist
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.