Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Pallet deksels

Als je opzetranden op pallets wilt afsluiten, dan kun je hiervoor speciale deksels gebruiken. Deze deksels voor palletranden zijn vervaardigd uit vurenhout of OSB/Multiplex. De deksels zijn leverbaar in displayformaat, europalletformaat en blokpalletformaat. Met een palletdeksel stel je snel een sluitende exportverpakking samen en zorg je ervoor dat je producten stofvrij opgeslagen worden.

Lees verder

Deksels met klampen

De deksels voor opzetranden zijn uitgerust met klampen. Dit zijn planken die aan de onderkant van de deksel bevestigd zijn waardoor de deksel niet kan verschuiven als deze op de palletranden ligt. Met een spanband of lashingband zorg je er vervolgens voor dat de deksel stevig vastzit op de pallet waardoor je een goed beschermde sluitende exportverpakking creëert. 

Overige toebehoren

Naast deksels voor opzetranden vind je bij ons overige toebehoren voor pallets. Je kunt hierbij denken aan vakverdelers, palletplanken, kaarthouders en stapelhoeken. Met deze toebehoren haal je nóg meer uit jouw pallet en palletranden.

> Bekijk alle pallets.

Lees minder
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.