Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletrand toebehoren

Met behulp van toebehoren voor palletranden voeg je extra mogelijkheden toe aan je palletrand. Zo kan je met een vakverdeler de palletbak opdelen in meerdere vakken. Met een kaarthouder zorg je er snel voor dat iedereen kan zien welke artikelnummers in de box aanwezig zijn. Met een stapelhoek voor opzetranden kan je veilig meerdere pallets met palletranden op elkaar stapelen. Ideaal als je weinig ruimte hebt op de werkvloer.

Lees verder

Vakken maken met vakverdelers

Je kunt kiezen uit verschillende soorten vakverdelers. Met 2 planken krijg je bijvoorbeeld 4 vakken en met 4 planken 8 vakken. Naar mate de grootte van je producten heb je dus de mogelijkheid om je europallet op te delen in passende vakken.

  • met 2 planken maak je 4 vakken;
  • met 3 planken maak je 6 vakken;
  • met 4 planken maak je 8 vakken.

Je kunt je europallet dus afhankelijk van de grootte van je producten opdelen in passende vakken.

> Bekijk alle pallets.

Lees minder
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.