Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletrand toebehoren

Met palletrand toebehoren voeg je mogelijkheden toe aan je palletrand. Zo kan je met een vakverdeler de palletbak opdelen in meerdere vakken. Met een kaarthouder zorg je er snel voor dat iedereen kan zien welke artikelnummers in de box aanwezig zijn. Met een stapelhoek opzetrand kan je veilig meerdere pallets met palletranden op elkaar stapelen. Ideaal als je weinig ruimte hebt op de werkvloer.

Lees verder

Vakken maken met vakverdelers

Als je een vakverdeler plaatst in een palletrand krijg je aparte vakken. Deze vakken zorgen voor overzicht. Hiermee kun je producten gemakkelijk uit elkaar houden. Je kunt kiezen uit verschillende soorten. Met 2 planken krijg je bijvoorbeeld 4 vakken en met 4 planken 8 vakken. Naar mate de grootte van je producten heb je dus de mogelijkheid om je europallet op te delen in passende vakken.

> Bekijk alle pallets.

Lees minder
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.