Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger is een apparaat dat water onder hoge druk (> 100 bar) door een speciale slang naar een spuitpistool leidt, zodat hiermee hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden verwijderd. Een hogedrukreiniger is een ideaal middel om vrachtwagens en bedrijfsterreinen schoon te maken.

Lees verder

Bar
De kracht waarmee het water uit de hogedrukreiniger wordt gespoten wordt aangegeven in het aantal bar. Voor elke schoonmaakklus is een andere werkdruk nodig. Let op: niet iedere werkdruk is geschikt voor alle schoonmaakklussen. In het algemeen geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe grondiger de reiniging.

< 100 bar             Teunmeubilair, (motor)fietsen
100-125 bar       Terras, auto, dakgoot, houten schutting, caravan/camper
125-150 bar       Terras, leidingen, rioleringen, zwembaden, metselwerk
> 150 bar             Professionele schoonmaakklussen

Wateropbrengst
De wateropbrengst van een hogedrukspuit geeft aan hoeveel water er per uur of minuut wordt verbruikt. De wateropbrengst spoelt het vuil weg, dus hoe meer wateropbrengst, hoe meer spoelwater, hoe sneller het vuil wordt verwijderd.

Aansluitwaarde
De aansluitwaarde is het vermogen van de hogedrukreiniger en wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen van de hogedrukreiniger, hoe grondiger de reiniging.

Lees minder
Hogedrukreinigers
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.