Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Truck- en autoshampoo

Het reinigen van je truck is erg belangrijk. Niet alleen het oog doet wat, maar een goede reiniging draagt ook bij aan langere levensduur van je vrachtwagen. Bij ons vind je een ruim assoritment aan truck- en autoshampoo met daarbij de meest handige en professionele hulpmiddelen, zoals hogedrukreinigers, wasborstels en poetsmiddelen. 

Lees verder

Waarom is het belangrijk om je truck te reinigen?

Bescherming tegen corrosie
Vuil, zout en andere verontreinigingen die zich op je truck ophopen, kunnen de lak beschadigen en uiteindelijk leiden tot corrosie. Door regelmatig te reinigen, verwijder je deze schadelijke stoffen en bescherm je de metalen delen van je truck tegen roestvorming.

Verlenging van de levensduur
Een grondige reiniging van je truck verwijdert niet alleen vuil en vuil, maar ook schadelijke deeltjes die de motor en andere componenten kunnen aantasten. Door je truck regelmatig schoon te maken, blijven de mechanische onderdelen langer goed functioneren, waardoor de levensduur van je voertuig wordt verlengd.

Verbeterde veiligheid
Vuile ramen, spiegels en koplampen verminderen het zicht en kunnen het risico op ongelukken vergroten. Door je truck schoon te houden, zorg je voor een helder zicht op de weg, wat essentieel is voor een veilige rit, vooral onder slechte weersomstandigheden.

Professionele uitstraling
Een schone truck straalt professionaliteit uit. Het geeft een positieve indruk aan klanten, collega's en andere weggebruikers, wat kan bijdragen aan het succes van je bedrijf en je reputatie als betrouwbare chauffeur.

Behoud van waarde
Een goed onderhouden truck behoudt zijn waarde beter dan een verwaarloosd voertuig. Door regelmatig te reinigen en te onderhouden, blijft je truck er als nieuw uitzien, wat kan resulteren in een betere doorverkoopwaarde of inruilwaarde wanneer je besluit te upgraden naar een nieuwere truck.

Lees minder
Truck- en autoshampoo
24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.