Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Veiligheidsmessen

Door het gebruik van een veiligheidsmes minimaliseer je bij het snijden met de hand het risico op snijwonden. Wanneer je ook een veiligheidsmes gebruikt met een veilig verborgen mesje, bescherm je ook de goederen in de verpakking. Onze veiligheidsmessen hebben een ergonomisch ontwerp, hiermee liggen ze comfortabel in de hand. 

Lees verder

Bedrukte veiligheidsmessen

Het is mogelijk om bij ons de Martor veiligheidsmessen te laten bedrukken of te graveren. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks. Het laten bedrukken van je Martor veiligheidsmessen zorgt voor een professionele uitstraling en een stukje promotie van je bedrijf. Het is mogelijk om de voorzijde, achterzijde of zelfs beide zijdes te laten bedrukken. Daarbij is het ook mogelijk om een aantal geselecteerde veiligheidsmessen te laten graveren. Vul hier ons aanvraagformulier in. 

Lees minder

Veiligheidsmessen
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
28 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.