Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Metaaldetecteerbare messen

Onze metaaldetecteerbare messen zijn vervaardigd uit materialen die gemakkelijk detecteerbaar zijn door geavanceerde metaaldetectiesystemen. In sectoren zoals de voedselverwerking is het cruciaal om te voorkomen dat zelfs de kleinste metaaldeeltjes in het eindproduct terechtkomen. Onze messen bieden een betrouwbare barrière tegen deze potentiële bedreigingen. Naast hun detecteerbare eigenschappen, blinken onze messen uit in duurzaamheid en kwaliteit. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en behouden hun scherpte. Dit verhoogt de productiviteit en verlaagt de operationele kosten. Onze metaaldetecteerbare messen voldoen aan de strengste voedselveiligheidsnormen en regelgeving. Je kunt met een gerust hart voldoen aan de normen en audits van de industrie.

Metaaldetecteerbare messen
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.