Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stootrubbers

Voorkom schade aan de achterkant van je oplegger of trailer met stootrubbers. De stootrubbers vangen klappen op wanneer de oplegger bij een docking station wordt aangedokt. Tijdens het laden en lossen in een docking station moet de afstand tussen het laadblok en het voertuig zo klein mogelijk zijn. Om schade te voorkomen kun je stootrubbers monteren aan de trailer of oplegger.

Lees verder

Stootrubbers

Stootrubbers zijn verkrijgbaar in twee soorten:

  • Stootrollen
  • Stootblokken

Stootrollen
Stootrollen worden ook wel but-rollen genoemd. De rollen zitten in een behuizing, waardoor ze los te vervangen zijn. Zoals de naam al zegt, draaien de rollen mee tijdens een aanrijding. Hierdoor wordt de schok opgevangen. 

Stootblokken
Stootblokken worden bevestigd aan de achterzijde van het voertuig. Wanneer je tijdens het aandokken tegen het laadblok aan rijdt, vangt de stootblok de klap op. De blokken zijn gemaakt van rubber. Dit materiaal is ideaal om stoten op te vangen en om zo je voertuig te beschermen. 

Lees minder
Stootrubbers
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.