Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Weekstaten

Weekstaat voor urenregistratie en -verantwoording voor rijdend personeel vind je bij Logistiekconcurrent.nl. Wij leveren weekrapporten op A4 formaat in handige blokuitvoering met een doorslagvel in verschillende modellen. Zowel voor de werkgever, als de werknemer is het belangrijk om een overzicht te hebben van de gereden uren en alles wat daartussen gebeurt. De weekstaten worden niet in behandeling genomen zonder inlevering van de bijbehorende tachograafkaarten, alle onkostenbonnen en vervoersdocumenten. Het is dus van belang dat je, als chauffeur, de genoteerde uren ook kunt verantwoorden. 

Lees verder

Voordelen van een weekstaat

  • Compleet weekoverzicht van de gereden uren
  • Eenvoudig in te vullen
  • In elke cabine te gebruiken

Wat wordt er vermeld op de weekstaat?

Op de weekstaat noteer je precies welk uur je wat hebt gedaan. Dit vul je in per dag, voor de hele week. Op welke tijden heb je gereden (rijtijd) en op welke tijdstippen heb je geladen en gelost? Naast deze gegevens vul je ook in wanneer je te maken hebt gehad met (onvoorziene) wachttijden of tijd die je gebruikt hebt om (grens)formulieren af te geven of op te halen. Rusttijden, verlofuren of overige werkzaamheden vermeld je ook op de weekstaat. De gewerkte uren zijn eenvoudig bij elkaar te tellen, waardoor je een goed overzicht krijgt. Het formulier moet ook gegevens bevatten zoals de naam van de chauffeur, de datum(s), gegevens over de vrachtwagen en een akkoord van de chauffeur en de werkgever. 

Naast weekstaten vind je bij Logistiekconcurrent.nl ook dagstaten om urenverantwoording bij te houden. 

Lees minder
Weekstaten
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.