Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Dagstaten

Dagstaat voor urenregistratie en -verantwoording voor rijdend personeel vind je bij Logistiekconcurrent.nl. Wij leveren dagrapporten op A4 of A5 formaat in handige blokuitvoering met een doorslagvel in verschillende modellen. Zowel voor de werkgever, als de werknemer is het belangrijk om een overzicht te hebben van de gereden uren en alles wat daartussen gebeurt. De dagstaten worden niet in behandeling genomen zonder inlevering van de bijbehorende tachograafkaarten, alle onkostenbonnen en vervoersdocumenten. Het is dus van belang dat je, als chauffeur, de genoteerde uren ook kunt verantwoorden. 

Lees verder

Voordelen van een dagstaat

  • Compleet dagoverzicht van de gereden uren
  • Eenvoudig in te vullen
  • In elke cabine te gebruiken

Wat wordt er vermeld op de dagstaat?

Op de dagstaat noteer je precies welk uur je wat hebt gedaan. Dit vul je in per dag. Op welke tijden heb je gereden (rijtijd) en op welke tijdstippen heb je geladen en gelost? Naast deze gegevens vul je ook in wanneer je te maken hebt gehad met (onvoorziene) wachttijden of tijd die je gebruikt hebt om (grens)formulieren af te geven of op te halen. Rusttijden, verlofuren of overige werkzaamheden vermeld je ook op de dagstaat. De gewerkte uren zijn eenvoudig bij elkaar te tellen, waardoor je een goed overzicht krijgt. Het formulier moet ook gegevens bevatten zoals de naam van de chauffeur, de datum(s), gegevens over de vrachtwagen en een akkoord van de chauffeur en de werkgever. 

Naast dagstaten vind je bij ons ook weekstaten om urenverantwoording bij te houden. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.