Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletbonnenboekjes

Emballage- of fust registratie doe je eenvoudig met deze palletbonnenboekjes. Handige en zeer handzame boekjes in A6 (kwart A4) of A5 formaat, waarop eenvoudig geregistreerd kan worden bij welke klant of afnemer er pallets, cc-karren, gitterboxen of andere emballage met statiegeld zijn achtergebleven of gelost zijn. Vereenvoudig jouw emballage administratie met uniek genummerde palletbonnenboekjes.

Lees verder

Waarvoor zijn de palletbonnenboekjes geschikt?

De boekjes zijn van toepassing voor alle soorten emballage, standaard voorgedrukt voor:

  • Europallets
  • CHEPpallets
  • Gitterboxen
  • CC karren 
  • Overig

Palletbonnenboekjes personaliseren

Voor het bestellen van een palletbonnenboekje met indruk vragen wij om contact met ons op te nemen. Vermeld het gewenste aantal dozen en stuur ons de ingescande versie van het palletbonnenboekje. Dit kan een nieuw ontwerp zijn of een eerder gebruikt palletbonnenboekje. Wanneer je een logo erbij ingedrukt wilt hebben, verzoeken wij om het logo in de vorm van een .eps bestand mee te sturen. Het is ook mogelijk om eerst het aantal gewenste dozen palletbonnnenboekjes met indruk online te bestellen. Na de bestelling neemt de productspecialist zo snel mogelijk contact op om de wensen en opties te bespreken.

Er wordt te allen tijde een proefdruk gestuurd via de mail. De palletbonnenboekjes met indruk worden pas gedrukt wanneer de toegestuurde proefdruk(ken) zijn goedgekeurd. 

Lees minder

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.