Paklijstenveloppen

Gebruik paklijstenveloppen, plakzakken of documenthoezen om je pakbon, factuur of CMR vrachtbrief eenvoudig bij een zending toe te voegen. Heb je meerdere documenten, dan houdt de hoes ook de documenten bij elkaar. Een paklijstenvelop beschermt het document tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. De enveloppen zijn zelfklevend en bevatten een plakrand aan de onderkant. De enveloppen zijn dus eenvoudig op bijvoorbeeld een doos te plakken. Naast karton, plakken de enveloppen ook uitstekend op andere ondergronden, zoals papier en plastic. Wanneer het document in de envolop zit, is er een tweede plakrand om de hoes te sluiten. Door gebruik te maken van paklijstenveloppen, komen jouw documenten onbeschadigd bij de ontvanger. 

Lees verder

Soorten paklijstenveloppen

De enveloppen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Logistiekconcurrent.nl levert paklijstenveloppen van A4, A5, A6 of A8 (Din Long) formaat en zijn te verkrijgen als blanco transparant of transparant met opdruk "documents enclosed" of "packinglist". Doordat de folie transparant is, wordt scannen door de folie erg gemakkelijk. Ook is het document meteen herkenbaar. De ontvanger kan meteen zien waar de zending vandaan komt. 

Mattral paklijstenveloppen

Mattral paklijstenveloppen zijn exclusief verkrijgbaar bij Logistiekconcurrent.nl. 'IJzersterk' is de standaard bij Mattral producten en dit geldt dus ook voor de plakzakken van dit merk. Deze krachtige documenthoezen zijn een uitstekend en goedkoper alternatief. Bespaar kosten en ontvang een uiterst sterke kwaliteit. 

Dokulop paklijstenveloppen

Dokulop is marktleider op het gebied van paklijstenveloppen en documenthoezen. De Dokulop heeft vanaf 2014 een flinke kwaliteitsverbetering doorgemaakt. Zo is de folie voortaan samengesteld uit PP (polypropyleen). Hierdoor is de paklijst een stuk stugger; bij kou wordt de documenthoes niet statisch en voorkomt het krullen. De folie is glashelder, wat het scannen door de envelop bevordert. Naast de glasheldere folie is de dikte van de lijmlaag dikker geworden en daardoor sterker. Met een zwaarder papieren schutblad is een hoge kwaliteits documenthoes ontstaan. In elke uitvoering een passende oplossing.

Lees minder
Paklijstenveloppen
26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.