Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vouwsteigers

EN 1004Een vouwsteiger is ideaal om op hoogte te werken. Het is een tijdelijke constructie opgebouwd uit aluminium pijpen en planken. Een aluminium steiger wordt vooral gebruikt bij kleinschalige projecten. Een steiger gebruikt je tijdens klusjes die niet bereikbaar zijn vanaf de grond. Ze zijn makkelijk en snel te monteren en te demonteren. Een vouwsteiger is bij sommige klussen een stuk handiger dan een ladder. Vouwsteigers zijn stabieler en hebben een groter oppervlakte om te staan. Je kunt de vouwsteiger zowel binnen als buiten gebruiken.

Lees verder

Voordelen van een vouwsteiger

  • Ideaal voor klusjes op hoogte
  • Snel te monteren en te demonteren
  • Zowel voor binnen als voor buiten

Keurmerk vouwsteiger

Onze vouwsteigers voldoen allemaal aan de DIN EN 1004 norm. Deze norm zorgt ervoor dat de vouwsteigers aan bepaalde veiligheidseisen voldoet.  

Lees minder
Vouwsteigers
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.